Automobili

BMV Ks3 M i Ks4 M Takmičenje (2021) – Neki oskudni događaji

Dva sportska SUV-a neznatno se razvijaju, ali zadržavaju svojih šest rednih motora od 510 ks.
Možemo reći da je to festival noviteta kod BMV-a . Nakon Gran Coupe-a serije 4 i Ks3 / Ks4 LCI, proizvođač podiže veo na ponovljenu verziju Ks3 M i Ks4 M. Ako volite sportske automobile, ove dve novine trebale bi da vas mnogo više zanimaju.

Promene napravljene na standardnim modelima vidljive su na verzijama sa potpisom BMV M. Na primer, mogu se navesti prednja i zadnja svetla koja su retuširana kako bi donela dašak svežine. Međutim, BMV Ks3 M i Ks4 M moraju biti agresivniji. Dizajneri su zatim modifikovali štitove i usisnike za vazduh kako bi bolje ohladili mehaniku. Tu je i izraženiji zadnji spojler, kao i karbonski difuzor.

Dostupno je ukupno 8 karoserijskih boja, uključujući nove ugljen crne i metalik boje Brooklin Grei, a da ne pominjemo boje Marina Bai Blue i Sao Paulo Iellov.

Standardno su BMV Ks3 M i Ks4 M opremljeni gumama 255/40 napred i 265/40 pozadi sa 21-inčnim felnama. Da bi usporio mašinu, BMV se odlučio za diskove od 395 mm napred i 370 mm pozadi. Ujedaju ih sjajne plave, crvene ili crne čeljusti u zavisnosti od želje kupca.

Unutra je BMV nadogradio luksuznu unutrašnjost Ks3 / Ks4 za sportskiji izgled. Na primer, nalazimo kožne presvlake dostupne u sakhirskoj narandžasto-crnoj, Adelaide sivoj i Sakhir narandžastoj ili Midrand bež boji. M logotip je osvetljen sa pozadinom i između ostalog se može naći na sedištima. Kao opciju, kupci će moći da prilagode unutrašnjost svog sportskog krosovera, na primer oblačenjem u karbon na određenim mestima.

U ostalom, na globalnom nivou nalazimo iste novine kao i na standardnim verzijama, naime centralni 12,3-inčni ekran i obilje opreme kao što su prilagodljivi tempomat sa funkcijom Stop & Go, podrška za održavanje na putu itd.

Ako ste kliknuli na ovaj članak, sigurno ćete saznati šta se krije ispod haube. Ne iznenađuje što nalazimo 3.0-litarski tvin-turbo redni šest motor koji krosoveri dele sa novim BMV M3 i M4.

Galerija: BMV Ks3 M Competition (2021)
BMV Ks3 M takmičenje (2021)
58 Slike
Na kraju, BMV Ks3 M i Ks4 M razvijaju ogromnih 510 ks za 650 Nm obrtnog momenta . Ako dva SUV-a ne dobiju na konjskim snagama, oni dobijaju na obrtnom momentu koji im poboljšava ubrzanje od 0 do 100 km / h za samo 3,8 sekundi (u odnosu na 4,0 sekunde ranije). Maksimalna brzina je i dalje ograničena na 250 km / h, ali je moguće osloboditi i ići do 285 km / h.

Obrtni momenat se prenosi na sva četiri točka preko 8-stepenog menjača M Steptronic. M kDrive prenos daje snagu zadnjim točkovima, čiji se deo prenosi na prednje točkove u slučaju gubitka prianjanja. Uvek je moguće igrati raspodelu obrtnog momenta zahvaljujući režimima vožnje. Uključivanjem 4VD Sport režima, sistem M kDrive stavlja veći naglasak na zadnje točkove, bez obzira na uslove. Deaktivacijom elektronike Ks3 M i Ks4 M se pretvaraju u čisti pogon!

Galerija: BMV Ks4 M Competition (2021)
BMV Ks4 M takmičenje (2021)
63 Slike
Režimi Sport i Sport + očigledno utiču na upravljanje, gas i ogibljenje za sportskiju vožnju. Ovi modusi takođe deluju na stepenik koji emituje bolji zvuk. Komforni režim, sa svoje strane, omogućava smirivanje vozila.

Cene za BMV Ks3 M i Ks4 M tek treba da budu objavljene. Međutim, oni će biti lansirani istovremeno sa standardnim verzijama zakazanim za sledeći avgust.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close