Automobili

BMV i7 u snežnoj klasi u Švedskoj

BMV-ova električna ofanziva se nastavlja. Nakon BMV iKs3, iKs i i4, nemački proizvođač će lansirati još dva modela pod nazivom i5 i i7 . Prvu smo već upoznali, a BMV koristi zimsku sezonu da predstavi svoju veliku luksuznu limuzinu, koja će stoga biti dostupna sa 100% električnim motorom.

Još neka podešavanja
BMV i7 još nije lansiran. U razvoju je kao što je prikazano na fotografijama i video zapisima koje je brend objavio. Jedan od prototipova poslat je u Arjeplog u Švedsku na testiranje po hladnom vremenu. Ovi testovi će omogućiti brendu da analizira efekte negativnih temperatura na bateriju, jer kao što verovatno znate, temperatura okoline ima ogroman uticaj na autonomiju baterije .

Ovaj izlaz u hladnom vremenu takođe omogućava inženjerima da nadgledaju kočenje kao i sistem za rekuperaciju energije. Konačno, BMV objašnjava da još treba da se uradi na njegovom i7, posebno u vezi sa vešanjima i pogonskim sistemima.

Električna i termalna serija 7
BMV ima drugačiji pristup od Mercedesa , jer će Serija 7 biti u ponudi i u električnoj i u termalnoj verziji. Kupci će stoga biti razmaženi izborom, za razliku od Mercedesa koji svoju S-Klasu nudi samo sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Kupci koji žele da uživaju u istim luksuznim uslugama, a da ne emituju ni jedan gram CO2treba da se okrene na stranu EKS .

Za sada nije moguće evocirati dizajn BMV-a i7 jer su prototipovi dobro kamuflirani. Međutim, primećujemo da prednji deo ima koristi od novih dvostepenih svetla brenda koje smo otkrili sa konceptom KSM.

Predstavljanje BMV-a i7 održaće se u drugoj polovini 2022. godine , a što se tiče njegovog marketinga, biće potrebno sačekati kraj 2022. ili početak 2023. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close