Automobili

Hennessei pretvara Ram TRKS u sedmosed sa 1.000 ks

Početna cena od 375.000 američkih dolara naravno nije sasvim bez nje
Hennessei je predstavio novu kreaciju koja ide malo dalje od onoga što je inače poznato u pogledu nadogradnje performansi Teksašana. Pozdravi terenca Hennessei Mammoth 1000. Ovo čudovište započelo je svoj život kao već izuzetno moćan Ram 1500 TRKS kamionet . Hennessei sada proširuje paket specijalnim kompletom za telo i preuređenim enterijerom koji nudi prostor za sedmoro.

Dakle, ima mesta za celu proširenu porodicu. Preciznije za širu porodicu koja žuri, jer Mammoth SUV naravno ne bi bio pravi Hennessei da nije bilo masovnog povećanja performansi. A tjuner ni ovde ne razočarava.

Krovna linija produžena je preko utovarnog prostora. Ovo stvara potpuno zatvorenu kabinu. Novi C stubovi se nadvijaju iznad zadnjih svetala. Hennessei još uvek nije pružio nijednu sliku unutrašnjosti, ali jedna govori o „odličnoj zapremini prtljažnika“ iza trećeg reda sedišta.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Ovo nije prvi put da je Hennessei snažni kamionet pretvorio u SUV. Veoma sličan pristup je primenjen 2015. godine sa takozvanim VelociRaptor. Bio je to preuređeni Ford F-150 Raptor. Postoji i verzija 6k6 , ali bez produženog krova.

Više performansi ide ruku pod ruku sa više sedišta. Iz standardnih 710 PS i 881 Nm 6,2-litarskog V8 kompresora, guru PS John Hennessei i njegov tim pretvaraju ludih 1.020 PS i 1.313 Nm. Terenski kamion trebalo bi da pređe 0 – 96 km / h (0-96 km / h) za 3,2 sekunde i spusti se četvrtine milje za 11,4 sekunde pri 193 km / h.

Dodatne performanse postižu se čitavim nizom optimizacija, uključujući sopstveni kompresor od 2,65 litara i posebne sportske mačke. Pored toga, TRKS dobija Hennessei-ov terenski paket Mammoth sa podešavanjem visine od oko 6,5 centimetara, 20-inčnim točkovima, 35-inčnim terenskim gumama, podešavanjem visine prednje osovine i novim prednjim odbojnikom sa LED svetlima.

Međutim, Ram-TRKS-SUV nije jeftin. Početna cena, bez poreza i isporuke, je 375.000 dolara, što je trenutno oko 310.000 evra. Napokon, za ovo dobijate popriličnu retkost. Treba napraviti samo 20 primeraka.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close