Automobili

Kažemo DA ovom Alfa Romeo Giulia karavan -u!

Ah, kako je lepo sanjati.
Sugar Design je talentovani automobilski ilustrator kojega možda znate iz njegovih bezbrojnih prikaza na njegovom Instagram nalogu. U ovom letnjem periodu ilustrator se zabavljao zamišljajući karavan marke Alfa Romeo Giulia , kako bi uzbudio retinu ljubitelja prelepe Italijanke.

Đulija nikada nije i nikada neće biti u prometu kao verzija karavanu . Alfa Romeo se nesumnjivo radije fokusira na modele koji bolje zadovoljavaju zahteve tržišta, kao što je Alfa Romeo Tonale koji samo čeka da dobije zeleno svetlo da se predstavi svetu.

Za ovu 3D ilustraciju, Sugar Design se oslanjao na Alfa Romeo Giulia Kuadrifoglio . Ovo je najmoćnija verzija koju si možete priuštiti. Podsjećamo, pokreće je 2,9-litarski V6 motor koji razvija 510 KS . Karoserija je namerno spuštena, a naplaci preveliki za još agresivniji izgled.

Prtljažnik mu daje određeni šarm, uvereni smo da bi ova kreacija bila veoma dobra alternativa i konkurent BMV -u M3 Touring . Nemački karavan je u početnim blokovima, biće to prvi karavan M3 u istoriji.

Malo je verovatno da će Giulia biti odbijena u karavanima, pogotovo jer ovaj model nije daleko od penzije. Ovaj automobil je u prodaji 5 godina, a od stvaranja Stellantisa nakon spajanja FCA i PSA, budućnost Giulije je neizvesnija.

Alfa Romeo se pozicionira kao vrhunski proizvođač Stellantisa sa DS -om i Lanciom, modeli će se razvijati zajedno, očekujemo da ćemo plodove ovog rada videti od 2024. Ne zaboravimo da bi italijanski proizvođač mogao da lansira posle Tonale još jedan crossover, Brennero, pre nego što je pojačao električni pogon.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close