Automobili

BMV i4 M50 dobija delove M Performance

Za još sportskiji izgled.
Nakon lansiranja novog BMV -a i4 , njemački proizvođač predstavio je snažniju verziju koja će se bez sumnje svidjeti ljubiteljima žanra i zabrinuta zbog ispuštanja ni grama ugljika u atmosferu. Ovo je BMV i4 M50, pravi prvi „električni sportski automobil“ od minhenskog proizvođača.

BMV i4 M50 može biti pozicioniran ispod BMV -a M3 i M4, oba termička, ostaje činjenica da timovi bavarskog proizvođača zadržavaju isti tretman. Električna limuzina BMV M takođe će dobiti delove M Performance kako bi delovali još agresivnije.

Za sada BMV još nije objavio saopštenje za medije sa detaljima o svim delovima koji će uskoro biti dostupni. Na veb stranici BMV France možemo ih sve otkriti. To su uglavnom karbonski delovi, kao što su okvir rešetke, prednje sečivo, usisavač vazduha ili zadnji spojler (tu su i felne od 20 inča). Unutra će BMV i4 M50 M Performance moći da primi i polu-alkantaru upravljač kao i karbonska ručica menjača .

Cena svakog elementa je nepoznata do sada, BMV će im uskoro saopštiti u cilju njihovog marketinga. Podsećanja radi, BMV i4 M50 se prodaje od 71.650 €. Njegov električni motor daje snagu od 544 KS za maksimalni obrtni moment od 795 Nm . Njegovo ubrzanje od 0 do 100 km / h je mišićavo jer se postiže za samo 3,9 sekundi. Njegova autonomija u ciklusu VLTP data je na 540 km, naravno, neće biti moguće prevaliti takvu udaljenost s malo pretežakom nogom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close