Automobili

Novi SUV kompanije Link & Co biće 100% električni

Novi Link & Co je na putu i ​​potpuno će napustiti motor sa unutrašnjim sagorevanjem. U svetlu uspeha 01, kineski brend u orbiti grupe Geeli priprema novu ofanzivu u Evropi sa debijem potpuno elektrificiranog modela, koji se takođe nudi kao mesečna pretplata.

Alain Visser, izvršni direktor brenda, otkrio je neke detalje ovog novog Link & Co u intervjuu za Automotive Nevs Europe .

Konsolidovana formula (takođe za UK)
Namera kompanije je da potvrdi trenutnu listu sa samo jednim modelom u asortimanu, fiksnom mesečnom pretplatom i nekoliko dostupnih opcija. Ovo je jedna od tajni uspeha kompanije Link & Co, koja je 2022. prodala 28.000 primeraka 01, pri čemu su Holandija i Italija glavna tržišta na kontinentu.

Novi električni SUV će u potpunosti zameniti 01 2024. godine i biće zasnovan na platformi SEA (Sustainable Ekperience Architecture), arhitekturi Geeli Group koja se već koristi za smart #1 i koja će biti osnova Volvoovog kompaktnog SUV-a .

Ovaj novi model će možda dobiti buduća ažuriranja za implementaciju novih funkcija vožnje (kao što je već obećano za Smart #1). On bi trebalo da bude vizit karta kompanije Link & Co za UK.

Zaista, 2024. godine kompanija planira da pređe Lamanš i ode u Ujedinjeno Kraljevstvo, gde ima za cilj da reprodukuje brojke zabeležene u Holandiji i Italiji. Takođe od 2024. godine, prema predviđanju gospodina Vissera, Link & Co će ostvariti čak i profit, četiri godine nakon svog početka u Evropi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close