Automobili

Alpine namerava da proda A110 što je duže moguće

Alpine je predstavio svoj A110 2017. Prvi model iz Alpine, brenda koji je postao autonoman u porodici Renault . Šest godina je obično otprilike starost u kojoj mnogi proizvođači automobila više vole da menjaju generacije svojih modela, ali očigledno to neće biti slučaj sa A110 . Francuski proizvođač automobila želi da ga održi u životu bez skoro nikakvih promena što je duže moguće i maksimalno produži životni vek modela.

Alpine namerava da zadrži trenutni A110 u prodaji do kraja 2026. godine, kada se očekuje da će biti lansiran potpuno električni naslednik. Do tada će sportski automobil imati skoro deset godina. Međutim, potražnja je trenutno u porastu, što je pozitivan znak za brend Alpine .

Galerija: Alpine A110 R
Alpine A110R
18 Slike
„Mi smo u petoj godini projekta, obično vidite pad, ali prodaja raste “, rekao je izvršni direktor Alpine Laurent Rossi za Automotive Nevs. Pomalo je iznenađujuće, ali zaista, brojke za 2022. pokazuju 3.546 prodaja, što je 33% više nego prethodne godine. Što je još važnije, skoro sva proizvodnja iz 2023. je već prodata, što znači da se potražnja neće smanjiti u narednih 12 meseci.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close