Automobili

Nakon Countacha, Lamborghini najavljuje novi preporod

Uprkos trenutnom kontekstu, živimo kroz uzbudljiv automobilski period. Neki čak govore o „zlatnom dobu“ automobila, jer pre nego što su prešli na 100% elektriku, najprestižniji proizvođači isporučuju nam apsolutno izuzetne kreacije , naročito – već – ponavljajući prošlost koja će uskoro biti gotova.

Budimo i mi malo pragmatičniji, jer je to takođe dobar način za graditelje da uskladište novac, čak i mnogo novca, a recept ne bi mogao biti jednostavniji, sa množenjem ograničenih serija koje se prodaju po ceni zlata . I nedavno se pojavljuje novi trend, oživljavanje. Poslednji i zasigurno najbolji primer do sada je onaj Lamborghini Countach LPI 800-4 , model koji se odnosi na slavni istoimeni superautomobil, a sve sa savremenijim tehnologijama.

A nakon Countacha, čini se da Lamborghini sprema još nešto u istom žanru, o čemu svedoči video snimak objavljen nedavno na društvenim mrežama. Sve u svemu, ovaj video je nastavak informacija koje je Lamborghini otkrio početkom septembra, sa “uzbudljivim novim funkcijama” u programu, bez da traje zauvek.

U početku smo mislili da će Lamborghini verovatno obnoviti originalni prototip Countach -a. Iako je ova opcija još uvek verodostojna, sada smo skloniji verovanju da brend radi na projektu obnove svoje legendarne Miure . Ovaj video takođe potvrđuje da automobil ima atmosferski V12 pogonjen karburatorima Veber 45 DCOE , poput čuvene Miure.

Trebalo bi da imamo odgovor u roku od nekoliko nedelja u vezi sa Lamborghinijevim namerama po ovom pitanju, ali u svakom slučaju, jednom kada to nije uobičajeno, ne bismo trebali imati pravo na električni ili model tehnološki previše oštar, već više kao automobil u skladu sa onim kompanija Sant’Agata Blolognese može. I učinite dobro.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close