Automobili

Najnoviji prototip Tesla Cibertruck viđen pre početka proizvodnje

Prototip Tesla Cibertruck je fotografisan (i snimljen) tokom probnih vožnji oko sedišta američkog proizvođača električnih automobila u Palo Altu. Čini se da je vozilo najnovija iteracija beta programa, koji će trajati najmanje do leta. Tada bi mogla da počne proizvodnja ugaonog električnog pikapa.

Flavio Tronzano je uočio vozilo i postavio fotografiju na svoj Instagram nalog . Iako je nejasno koja je to verzija vozila, postoje indicije da ovde gledamo jednu od novijih verzija.

Ovo je prvi put da je Cibertruck primećen sa trouglastim bočnim retrovizorima, koji bolje odgovaraju posebnom dizajnu vozila od retrovizora koji su korišćeni u prethodnim viđenjima. Prvobitno, Tesla je takođe planirao da ponudi EV kamion bez ikakvih bočnih retrovizora. kamere i slično. Ali videćemo kako će serija završiti.

Sustainable Advertising
Obezbedite Toiotu C-HR hibridnim bonusom sada.

Više o Toiota C-HR Hibrid
Otkrijte Toiotu C-HR Obezbedite atraktivne lizing ponude Brošura i cenovnik Konfigurišite direktno Organizujte probnu vožnju Otkrijte sve hibridne modele

Uzgred, sistemi ogledala kamera ne bi bili problem u Evropi. Pogledajte Genesis GV60 ili Audi K8 e-Tron . Ali pošto trenutni američki zakon još ne dozvoljava tako nešto, preko Atlantika, Cibertruck će se verovatno isporučiti sa tim trouglastim ogledalima.

Dve druge karakteristike koje nisu bile operativne na prototipovima su zadnji poklopac i bočni prozori, koji iako ništa posebno nisu još jedan pokazatelj da se stvari brzo kreću u pravom smeru i da se sve više mehaničara vozila stavlja na test.

Ranije, Teslin glavni dizajner, Franc fon Holchauzen, rekao je u podkastu da je iz perspektive dizajna Cibertruck kompletan, dok je Elon Musk u nedavnom tvitu rekao da je pregledao beta prototip pikapa za proizvodnju i da je “neverovatan” .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close