Automobili

H&R spiralne opruge za VV Golf 8 GTE

Nema sumnje da VV Golf 8 GTE nastavlja sportske gene svojih sedam prethodnih generacija. Činjenica da H&R prati odelo sa setom spiralnih opruga za još sportskije karakteristike vožnje. Opruge omogućavaju individualno podešavanje visine vozila, uprkos zadržavanju standardnih amortizera.

Opseg podešavanja je između 40 i 50 milimetara na prednjoj osovini i 35 do 45 milimetara na zadnjoj osovini. Modifikacija obezbeđuje direktnije upravljanje VV Golfom . Pored toga, kretanje karoserije je smanjeno pri skretanju velikom brzinom ili u slučaju naglih promena opterećenja. Udobnost vožnje ostaje prikladna za duga putovanja. Pored toga, smanjen razmak od tla poboljšava vizuelni izgled zahvaljujući komprimovanom prostoru između točka i karoserije.

Foto galerija: H&R VV Golf 8 GTE (ogibljenje kalema)
VV Golf 8 GTE – H&R coilover kit – prednji
3 Slike
Sa opciono dostupnim “Trak+” odstojnicima za točkove napravljenim od aluminijuma veoma visoke čvrstoće, standardni Volksvagen točkovi i točkovi za naknadnu ugradnju mogu se precizno poravnati na ivicama blatobrana.

Sustainable Advertising
Energija koja vas pokreće. Novi Lekus UKS.

Više o Lekus UKS
Novi Lekus UKS Konfigurišite odmah Organizujte probnu vožnju Find Dealer Više Lekus modela Više o Joi Crookes
Sve H&R komponente uvek imaju potrebne sertifikate o delovima i proizvedene su u Nemačkoj .

H&R komponente za VV Golf 8 tip CD, 1.4 e-Hibrid uključujući GTE
od 1.001 kg opterećenja prednje osovine, samo sa zadnjom osovinom sa više karika, uključujući adaptivno prigušenje, uključujući sportsko oslanjanje, od 2019. godine modela

Spuštanje zavojnih opruga
: prednja osovina cca 40-50 mm / zadnja osovina cca 35-45 mm
Cena: 784 evra
“Trak+” odstojnici točkova, srebrna ili crna eloksirana Proširenje
: od 6 mm (po osovini)
Cena: još nije poznata
O H&R-u
H&R Spezialfeder GmbH & Co. KG je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih komponenti šasije za automobile. Trenutni asortiman uključuje delove za širok spektar modela i stalno se proširuje. Oko 100 zaposlenih razvija i proizvodi sportske opruge, amortizere, sportske i coilover suspenzije, odstojnike, stabilizatore i druge komponente kao što su elektronski sistemi za spuštanje po najvišim standardima kvaliteta.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close