Automobili

Ken Blok i dalje daje emocije, video njegove najnovije Gimkhane

Posle tragične nesreće u kojoj je život izgubio Ken Blok , mislili smo da će Las Vegas Gimkhana , objavljena pre nešto više od godinu dana, biti poslednja avantura američkog vozača akrobatskog stila. Video sa 680 KS Audi S1 Hoonitron protagonistom veoma zadimljenih nanosa između hotela na Stripu. Svetao oproštaj od kralja zabave na četiri točka. Ali pogrešili smo. Kao što je predviđeno u trejleru objavljenom pre nekoliko dana, Blok je snimio novu epizodu. A danas je objavljen na Ioutube-u.

Zvanično nazvan Electrikhana Tvo: Mekico Citi , prati klasični obrazac svih prethodnih epizoda: puno dima i puno rumenila, sa spektakularnim izgaranjem. Učinjen još posebnijim električnom prirodom Audija S1 Hoonitron. Videti znači verovati.

Napred-nazad
Najnoviji video Gimkhana Kena Blocka počinje na areni za bikove sa otkačenim, nikada ranije viđenim sagorevanjem na svim točkovima . Pogledajte pažljivo: Audijevi prednji točkovi se okreću unazad, dok se zadnji točkovi okreću napred. Magija električnog pogona i motora raspoređenih na različitim osovinama. Ali to je samo početak.

Najbolji video snimci:

Super sprint van stadiona, klizanje, okretanje, krofne i uštipci, sudari za dlaku promašeni za milimetar, a zatim odlazak punom brzinom duž velikih puteva, nadvožnjaka autoputa i uskih ulica. Da bi se zatim završila luda trka na aerodromu Meksiko Sitija, gde Ken Blok vozi Audi S1 Hoonitron do 126 milja na sat, što je približno 202 km/h. Sve u šištanju električne.

Evo još jednog novog trika . Ne znamo da li postoji određeno ime, pa ćemo ga nazvati samo Hoonitron J-Turn . Zahvaljujući električnom pogonu, točkovi se praktično trenutno mogu okretati napred i nazad. Funkcija koja se koristi za okretanje automobila za 360° bez gubitka brzine. Nije jasno? Idite na minut 7:15 da biste razumeli o čemu pričamo.

Ali prvo, uživajte u videu od početka do kraja, uživajte u najnovijem podvigu onih koji su uspeli da pretoče umetnost sagorevanja u masovni fenomen . Da bi se pojačao efekat nostalgije, film se završava montažom svih Blockovih Gimkhana video snimaka , počevši od OG klipa iz 2008. sa Subaruom i dolaskom do epskih Fordova, napuštenih da bi prešli na besni S1 . Divno je videti ga poslednji put u akciji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close