Automobili

Hibridni Porsche 911 GTS primećen na Nirburgringu

Ove fotografije nam daju uvid u sledeći Porsche 911 Hibrid u GTS verziji. U poređenju sa nedavnim fotografijama elektrificiranog modela, ovaj nosi više kamuflaže na prednjoj i zadnjoj strani.

Napred, Porsche je ovom automobilu dao prilično agresivan branik. Sa svake strane postoje široki otvori za vazduh sa tri horizontalne šipke i vertikalne trake iza njih. Mala svetla za maglu su pričvršćena za spoljašnji deo sa svake strane. Crna lepljiva traka pokriva delove nosa, što sugeriše da su bar neki od ovih elemenata samo oslonci.

Galerija: Porsche 911 GTS Hibrid špijunske fotografije
Fotografije hibridnih špijuna Porsche 911 GTS
24 Slike
Sa strane, ovaj 911 sedi na točkovima sa centralnim zaključavanjem sa neusklađenim dizajnom. Naplatci na prednjoj strani imaju pet pari krakova. Pozadi imaju 10 krakova.

Kroz prozor se vidi da vozač sedi na trkačkom sedištu i da postoji rol bar. Međutim, ne očekujte da će proizvodna verzija biti opremljena ovim stavkama. Neizvesno je da li ovaj automobil ima zadnja sedišta. Oni su bili odsutni iz prethodnog razvojnog vozila.

Pozadi, ovaj 911 ima jako sakriven branik. Mali otvori su na donjem delu svake strane. Teško je videti, ali u blizini centra postoje dva izduvna otvora. Jedan od njih ima metalik završnu obradu, a drugi je crn.

Postoji samo nekoliko detalja o pogonskom sistemu 911 Hibrid , kao što je činjenica da postoje komponente izvedene iz motosporta. Ovo nije sistem koji se može puniti. Na osnovu prethodnih izjava, Porsche planira da podesi pover Assist radi snage, a ne efikasnosti. Ako ova verzija estetski podseća na postojeći 911 GTS , hibridna verzija bi imala malo više snage od standardne verzije.

Hibrid 911 će uskoro debitovati, rekao je Pietro Innočenti, izvršni direktor Porsche Italia, koji je razgovarao za Motor1.com Itali . Međutim, lider nije naveo konkretan datum prezentacije. Prodaja bi verovatno mogla da počne već 2023.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close