Automobili

Novi Audi RS 3 kakav nikada ranije niste videli

Biće predstavljen vrlo brzo.
Prošle nedelje Audi je najavio novu generaciju RS 3 objavljivanjem nekoliko slika koje prate saopštenje o uspehu njegove linije RS. Četiri prstena zapravo nisu govorili o novoj generaciji, samo i indirektno potvrđujući da će zadržati svoj 2.5 TFSI motor.

Naš dugogodišnji saradnik Auditographi imao je privilegiju da se približi novim RS 3 i, iako su tehničke specifikacije još uvek pod embargom, on ima neke informacije koje može da podeli. Audi će objavljivati video snimke ovih maskirnih automobila od 22. juna, a njihova prezentacija biće domaćin negde sledećeg meseca.

Galerija: Audi RS 3 Sportback i Limuzina (2021)
Audi RS 3 Sportback (2021)
6 Slike
Ove slike potvrđuju da je RS 3 izgubio lažne usisnike vazduha novog S3 napred, ali zadnji su i dalje prisutni. Ovalne izduvne kanile ukazuju da su ovi automobili na vrhu A3 linije, kao i veliki točkovi umotani u Pirelli gume. Opažljiviji će primetiti da su prednji blatobrani ventilisani radi hlađenja kočnica, koje bi mogle biti karbonsko-keramičke.

Kamuflirana Audi Sport livreja ne prikazuje samo redosled paljenja petocilindričnog motora sa turbopunjačem, već i hashtag #anithingbutstandard koji će verovatno biti korišćen tokom najave.

Očekujte da 2,5-litarski motor proizvede preko 400 konjskih snaga i 480 Nm obrtnog momenta kako bi odražavao RS K3 / RS K3 Sportback, kao i TT RS. Čuli smo glasine o nadograđenoj liniji pet, potencijalno za performanse, ali još ništa nije zvanično. Čak i ako su glasine tačne, poboljšana verzija bi se pojavila kasnije u životnom ciklusu.

Suočavajući se sa A 45 S i CLA 45 S, novi RS 3 trebalo bi da se plasira na tržište pre kraja 2021. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close