Automobili

Ford Mustang Mach-E, s Motion R Design izgledom je naelektrisavajuće

Engleski tuner predstavlja estetski komplet za Fordov električni crossover. Agresivan dizajn i Nappa kožna unutrašnjost Lansiranje novog sportskog ili kultnog modela na tržište privlači pažnju najvećih tjunera nakon prodaje koji se prepuštaju nudeći sve evokativnije estetske setove. S tim u vezi, s debitantskim nastupom Ford Mustang Mach-E, koji je sve bliži, engleski tuner Motion R Design predstavio je specifični karoseriju za prvi 100% električni crossover američke kuće. 

Vruće nego ikad Prvi detalj koji odmah upada u oči s novim estetskim kompletom je uklanjanje logotipa ponija s prednje strane, koji je opremljen novom rešetkom s vodoravnim trakama. Branik je agresivniji i sadrži velike usisnike zraka u sredini i sa strane. 

Na bočnom boku ističu se zaobljeniji odbojnici koji prate liniju prednjeg razdjelnika i bočnih suknji, kao i veliki aluminijski naplatci Q44 Flow Forged od Motion R Design.

 Straga se estetske promjene tiču ​​dodavanja malog spojlera na dnu zadnjeg stakla i prisustva difuzora uglatog dizajna. Sve komponente kompleta, osim naplataka, izrađene su od karbonskih vlakana ili kovane karbonske tkanine. 

Također se mijenja iznutra Iako nema dostupnih fotografija unutrašnjosti, precizirano je da komplet Motion R Design za ovaj Ford također uključuje nekoliko izmjena u kokpitu. Uključuju upravljač ravnog dna i panele vrata od karbonskih vlakana. 

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close