Automobili

Enel Ks poklanja 480 kVh kupcima Nissan LEAF-a

Ponuda je u Italiji i ekvivalentna je putovanju oko 2.800 kilometara.
Gorivo popust je zajedničko pravilo da su mnoge kompanije nude duže vreme. Od direktnih promocija na benzinskim pumpama, do popusta na vaučere za punjenje gorivom ili direktno, pretplaćene kartice za gorivo kojima ćete „nagraditi“ radnike ili kupce. Sve ovo, shvaćeno u oblasti termalnih vozila.

Ali stvarnost je takva da električni modeli još uvek nisu iskusili ove formule … do sada. Za sada, u Italiji, znamo da je energetska kompanija Enel Ks sklopila ugovor o saradnji sa Nissanom . Formula se zove E-ASI Electric i sastoji se u tome da će svi kupci LEAF- a imati bonus od 480 kVh besplatno na Enel Ks stanicama za punjenje.

Galerija: 2019 Nissan LEAF e +
Nissan LEAF e + 2019
25 Fotografije
Vaučer se isporučuje sa automobilom i koristi se putem aplikacije JuicePass; Uzimajući u obzir prosečnu potrošnju od 17,1 kVh / 100 km prema VLTP ciklusu, ova količina energije prelazi na približno 2.800 slobodnih kilometara.

Snaga za bilo koju upotrebu
Enel takođe nudi drugu ponudu u paketu. U roku od dve godine od aktiviranja kupona možete da dodate još jedan bonus, do 240 evra, zahvaljujući ponudi ‘Speciale Luce 240’. Da biste dobili ideju, dodavanjem druge ponude mogli biste da imate do 7.200 kilometara besplatno sa LEAF-om.

Takođe postoje posebne pogodnosti za one koji su zainteresovani za iznajmljivanje JuiceBok-a, uz posebne popuste dostupne na veb lokaciji energetske kompanije. Ovaj Juicebok takođe ima višestruke energetske stope, kao što je „Special Light 360“, koji, kako mu samo ime govori, nudi do 360 evra bonusa.

Na ovaj način Enel Ks i Nissan nude partnerstvo koje podstiče i električnu mobilnost i snabdevanje domaćom energijom ekonomskim popustima, prema tarifi koja najbolje odgovara potrebama svakog domaćinstva.

Takođe ne bismo trebali zaboraviti poznate prednosti električnih automobila, posebno u urbanim sredinama, poput besplatnog parkiranja u ograničenim zonama, pristupa bilo kojem području sa aktivnim epizodama zbog velikog zagađenja, uštede u porezu na registraciju, kao i popusta na cirkulacije i smanjenja poreza na dohodak preduzeća i samozaposlenih do 30% u slučaju naše zemlje.

Nadamo se da će se primer malo po malo širiti i da će druge energetske kompanije koje pružaju svoje usluge u Španiji ponuditi ovu vrstu obveznica. Bez sumnje, to bi bio dodatni podsticaj za kupovinu električnog vozila.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close