Automobili

BMV M5: Tajanstveni Erlkonig sa raširenim blatobranima

Šta je to zaboga?
Samo prošle godine, BMV je M5 izvršio opsežnu popravku . Sada smo od našeg Erlkonigjagera dobili nove slike koje prikazuju čudan prototip M5 sa većim, širim točkovima i dodacima za blatobrane na zadnjoj osovini. Ovde se postavlja pitanje da li M GmbH ima nove, ranije nepoznate planove za svoju limuzinu velikih performansi.

Izbliza zadnjih guma pokazuju veličinu 295/35 R21. To ih čini za centimetar veće i 20 milimetara šire od normalnog M5. U poređenju sa moćnijim M5 Competitionom, to je 10 milimetara više.

Da budem iskren, pomalo se gubimo u tome šta je automobil na ovim slikama. Druga, možda čak i performansi više performansi limuzine zaista ne bi imala smisla, na kraju krajeva, kompanija sa sedištem u Minhenu tek je nedavno predstavila vrhunski model M5 CS kompatibilan sa stazama , koji je već bez premca u svom segmentu u pogledu snage. odnos težine i sportski dizajn.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Jedan od mogućih scenarija: BMV bi već mogao raditi na sledećoj generaciji M5 i koristiti samo trenutni model kao pokriće za novu tehnologiju. Međutim, tajming bi bio neobičan. Kao što rekoh, facelift serije 5 nije bio ni pre godinu dana. Međutim, ovaj prototip može poslužiti i kao testno vozilo za potpuno drugačiji novi automobil.

Druga mogućnost: M GmbH, osnovano 1972. godine, sledeće godine će proslaviti 50. rođendan. Neki posebni modeli za navijače su već najavljeni. Specijalni M5 bi teoretski mogao biti jedan od ovih modela.

Na kraju, u ovom trenutku, jednostavno ne znamo o čemu govori M5 na ovim slikama. To bi jednostavno mogla biti privatna osoba koja želi veće točkove i šire čeljusti na svom M5 i trenutno se vozi okolo sa privremenim rešenjem. Obaveštavaćemo vas o širem M5 čim dobijemo nove informacije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close