Automobili

BMV Ks5 M50i (G05) DCL

630 PS i 100 Nm više za velikog vrhunskog SUV-a
Apsolutni vrhunac i najbolji pas na Ks5 serije je nesumnjivo BMV Ks5 M . I u ovoj kategoriji vozila nabavna cena nije primarni kriterijum pri donošenju odluke, ali je konkurencija Ks5 M50i (G05) DCL Dahler sada alternativa u pogledu performansi .

Prema Švajcarcima, V8 radi u konkurencijskoj liniji Ks5 M50i DCL Dahler, koja takođe zvuči kao V8: Za razliku od Ks5 M, Ks5 M50i ima nepogrešiv, tipičan V8 zvuk.

Pored toga, dolazi do povećanja obrtnog momenta od 100 Nm, sa udobnije podešenom šasijom nego u Ks5 M. Fabrički ugrađeni motor – 390 kV (530 PS), 750 Nm – jedan je od najmoćnijih motora od svih Vozila BMV serije.

Na osnovu toga, Dahler Competition Line AG iz Belpa u blizini Berna u Švajcarskoj iskorištava postojeći potencijal za optimizaciju Ks5 M50i i dovršava vozila opsežnim radovima na prilagođavanju i ozbiljnim poboljšanjima performansi.

Tehnički vrh Ks5 M50i (G05) DCL Dahler takmičarske linije su faza povećanja performansi koju pokreće Dahler: 463 kV (630 PS), 840 Nm, uključujući povećanje standardne granice Vmak, maksimalna brzina 270 km / h ( elektronski regulisano).

Ispitana je na VLTP-Euro-6d-temp i homologovana u EU / CH, sa odgovarajućom dopunskom garancijom u odnosu na fabričku garanciju. U pripremi je nivo 2 sa još više snage.

Takođe je istaknut kompletni izduvni sistem od cevovoda od nehrđajućeg čelika kompanije Daler sa sportskim, zvučnim zvukom . Zaokružuju ga izduvne cevi prevučene keramikom prečnika 101 mm. Sistem bi takođe trebalo da se optimalno uskladi sa filterima za čestice benzina (OPF) koji su instalirani fabrički.

Šta je još tamo? Sportska opruga iz kompanije Dahler sa spuštanjem, za stabilnije ponašanje u vožnji i znatno smanjeno kretanje pri kotrljanju, radi smanjenja osetljivosti na poprečni vetar i za poboljšani izgled – posebno prilagođena „Elektronskom sistemu zaklopki EDC“. Takođe je u pripremi i komplet za koilover performansi (podesiva visina i tvrdoća).

Švajcarska delikatesa za Ks5 M50i je navodno ultra lagani 23-inčni kovani točak Dahler CDC1 FORGED sa gumama 305/30 R23. U dimenzijama 11 k 23 inča dostupan je u mnogo različitih boja. Dahler obećava 30 do 35 procenata uštede na težini u poređenju sa konvencionalnim točkovima od lakih legura.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close