Automobili

VV Atlas Peak Edition (2023) predstavljen sa nadogradnjom za terensku vožnju

VV Atlas je ovaj veliki SUV pune veličine za američko tržište, koji ne postoji u ovoj zemlji, ali je upravo dobio fejslifting. Sa novim svetlima, ažuriranim enterijerom, novim motorom i nešto više opreme. Uobičajeno. Na sajmu automobila u NJujorku 2023. VV sada predstavlja potpuno novu verziju ažuriranog Atlasa – takozvano Peak Edition.

Atlas Peak Edition je u suštini čvršća varijanta standardnog modela u tri reda – ali mi koristimo izraz „čvrst“ sa oprezom. Iako VV kaže da inspiracija za Peak Edition dolazi iz koncepta Basecamp iz 2019. , nadogradnje za terensko vozilo na serijskom vozilu su prilično upravljive.

Peak Edition ima dodatne bočne panele za sprečavanje ogrebotina i ogrebotina, krovne šine i gume za sve terene (255/60) postavljene na 18-inčne felne. VV nam kaže da je većina promena ovde male kako ne bi pokvarili iskustvo vožnje.

Foto galerija: VV Atlas Peak Edition (2023)
VV Atlas Peak Edition (2023)
31 Slike
Inače, nadogradnje su isključivo vizuelne. Nove felne su završene u crnoj sjajnoj boji, ispod rešetke se nalazi jedinstveni detalj u obliku slova Ks koji razlikuje Peak Edition od ostalih Atlas modela . Tu je i nova značka Peak Edition na prednjem blatobranu. Sjajna nova farba pod nazivom “Avocado Green” je takođe ekskluzivna za ukrase.

Unutrašnjost je usklađena sa bojom eksterijera sa crnom kožom, sivim akcentima i narandžastim šavovima. Tu je i jedinstven crni metalik dezen na panelima vrata, pa čak i osvetljeni logo Peak Edition na suvozačkoj strani instrument table.

Kao i ostatak Atlas asortimana, ova verzija ima istu unapređenu tehnologiju unutar vozila. Ovo uključuje ekran osetljiv na dodir od 12,0 inča i digitalnu instrument tablu od 10,3 inča koja standardno dolazi sa Apple CarPlai i Android Auto. Ispod haube je sada standardni 2,0-litarski četvorocilindrični motor sa turbo punjenjem od 273 ks.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close