Uncategorized

Stiže Mercedes T-klase, novi multispace iz Stelle

Počevši od prve polovine 2022. godine, asortiman njemačke marke biti će obogaćen novom “klasom”, rođenom iz sinergije grupacija. Iskušenje višeslojnosti hvata i Mercedes-Benz koji najavljuje ulazak u asortiman Nove T-klase, malog kombi namijenjen putničkom prometu od kojih je za sada pušten samo jedan teaser. 

U osnovi, ono što se već događa s srednjim kombijima odnosi se i na manje dimenzije, s jedne strane komercijalno vozilo poput Vita, s druge strane ljudi kreću verziju poput klase V. Naziv već odaje pozicioniranje, ali istovremeno i Mercedes ona ujedno potvrđuje želju za ostankom u segmentu koji bi s vremenom mogao dati zadovoljstva koja još nisu u potpunosti prikupljena. Stella također ponavlja da će Citan teretni promet ostati u liniji i da će se nova vozila graditi u suradnji s savezom Renault-Nissan-Mitsubishi.

 Galerija: Renault Kangoo ZE Concept Renault Kangoo ZE Concept 22 fotografije Rezultat sinergije Osnova nove Mercedesove T klase (a samim tim i novog Citana) vjerovatno će biti nova generacija Renault Kangoo. Mercedes, međutim, sigurno neće odustati od „izrade“ svog vozila, i sa ovih prvih nekoliko traka podvlači kako je DNK 100% Zvezde. Posebno u pogledu dizajna, pozicioniranja, sigurnosti i povezanosti. Galerija: Citan Tourer RED Line Citan Tourer RED Line 7 Fotografije T klasa se zato predlaže kao manja alternativa kraljici VV klase MPV-ova sa Cilj je dosegnuti uglavnom tržište privatnih kupaca, posebno obitelji kojima je automobil potreban svaki dan ili za slobodno vrijeme sa zanimljivim omjerom kvaliteta i cijena. 

Mercedes-Benz Classe V 2019

Povraća se slovo T Stella otiskuje slovo T koje je u Mercedes-Benzovoj nomenklaturi oduvijek značilo “svemir i transport”. Nova T-klasa nudit će udoban interijer, visoku razinu komfora i brojne mogućnosti korištenja, prilagođavajući se profesionalnoj upotrebi primjerice iznajmljivačima koji traže kompaktno vozilo i dijele usluge. Osim konvencionalne vuče, bit će dostupna i potpuno električna verzija. automobil za svaki dan ili za slobodno vrijeme sa zanimljivim omjerom kvaliteta / cijena. Povraća se slovo T Stella otiskuje slovo T koje je u Mercedes-Benzovoj nomenklaturi oduvijek značilo “svemir i transport”.

Mercedes-Benz Classe V 2019

 Nova T-klasa nudit će udoban interijer, visoku razinu komfora i brojne mogućnosti korištenja, prilagođavajući se profesionalnoj upotrebi primjerice iznajmljivačima koji traže kompaktno vozilo i dijele usluge. Osim konvencionalne vuče, bit će dostupna i potpuno električna verzija. automobil za svaki dan ili za slobodno vrijeme sa zanimljivim omjerom kvaliteta / cijena. Povraća se slovo T Stella otiskuje slovo T koje je u Mercedes-Benzovoj nomenklaturi oduvijek značilo “svemir i transport”. 

Nova T-klasa nudit će udoban interijer, visoku razinu komfora i brojne mogućnosti korištenja, prilagođavajući se profesionalnoj upotrebi primjerice iznajmljivačima koji traže kompaktno vozilo i dijele usluge. Osim konvencionalne vuče, bit će dostupna i potpuno električna verzija. Njegov će cilj ponuditi interijer dobrodošlice, visoku razinu komfora i brojne mogućnosti korištenja, prilagođavanje profesionalnoj upotrebi, primjerice, iznajmljivačima koji traže kompaktno vozilo i dijele usluge.

 Osim konvencionalne vuče, bit će dostupna i potpuno električna verzija. Njegov će cilj ponuditi interijer dobrodošlice, visoku razinu komfora i brojne mogućnosti korištenja, prilagođavanje profesionalnoj upotrebi, primjerice, iznajmljivačima koji traže kompaktno vozilo i dijele usluge. Osim konvencionalne vuče, bit će dostupna i potpuno električna verzija.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close