Automobili

Sajam automobila u Lionu biće ponovo u aprilu 2022

Saloni automobila više nisu u porastu i zdravstvena kriza im zaista nije pomogla. Prošlog oktobra smo saznali da je Sajam automobila u Ženevi 2022. otkazano i odloženo za 2023. Ako, poput nas, volite da šetate kroz prolaze kako biste otkrili najnovije novine, možete to učiniti ove godine tokom Mondial de the Paris Salon automobila koji će se održati u oktobru 2022.

Nacionalniji i prijateljski raspoloženi, organizatori Lionskog salona automobila potvrdili su i otvaranje svojih vrata sledećeg proleća, od 7. do 11. aprila 2022. godine . Ponosno mesto biće rezervisano za nove energije, električni i hibridni modeli će zaista biti zvezde ove emisije . Budite sigurni, takmičarski i starinski automobili će takođe biti izloženi.

„Sajam automobila u Lionu postao je nezaobilazan događaj za automobilske sastanke u Francuskoj i Evropi, osvajajući podršku izlagača i posetilaca zahvaljujući svojoj 100% prodajnoj formuli, ali i u kombinaciji sa automobilskim festivalom. Najbolji dokaz je entuzijazam izrazili su izlagači da se ponovo sastanemo u aprilu. Ovo prolećno izdanje već se sprema da bude obećavajuće.”

Anne Marie Baezner, rediteljka emisije.

Biće prisutni „skoro svi proizvođači na francuskom tržištu“. Pored toga, pozivu su se odazvali generalistički, premijum i prestižni brendovi. Pored unutrašnjeg prostora od 50.000 m2, planirano je testno područje. Kupci će stoga moći da isprobaju svoj budući automobil pre nego što završe kupovinu. Konačno, emisija će po prvi put ugostiti prostor posvećen korišćenim automobilima, kao i izložbe oko Alpine (takmičenje), Porsche 911 i Berliet Foundation (kamioni).

Korisna informacija:
• Termini: od četvrtka 7. aprila do ponedeljka 11. aprila 2022.
• Vremena: od 10:00 do 20:00 svaki dan + veče do 22:00 u petak 8. aprila
• Lokacija: Eurekpo Lion
• Cene: 8 € na licu mesta , E-karta 7 €, besplatno za decu do 12 godina u pratnji

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close