Automobili

Renault Kangoo Camperiz: kuća na točkovima za samo 28.895 evra

Lepo vreme se brzo približava, možda su već dobro uspostavljeni u zavisnosti od regiona u kom se trenutno nalazite, a zašto ne biste otišli ​​na svež vazduh sa kamperom ili kamper kombijem?

A za one koji nemaju nužno sredstava da potroše nekoliko hiljada evra na kamp kućicu, preuređeni kombiji mogu biti rešenje koje je i zabavno i ekonomično.

Ako tražite opremu za svoj model ili direktno ugrađen kombi, verovatno ste upoznati sa španskim specijalistom Camperizom. Nakon što se pobrinuo za Dacia Dokker , Camperiez je upravo predstavio komplet za Renault Kangoo po prilično atraktivnoj ceni.

Cena je od 28.895 evra, uračunat automobil i osnovna priprema. Po ovoj ceni imate pravo na kompletnu konstrukciju za krevet, kutije za odlaganje, dušek, malu pomoćnu bateriju, predinstalaciju za tuš sa rezervoarom sveže vode od 12 litara, 15 litara, sklopivi sto sa dve stolice, prenosivim šporetom na gas ili nekoliko utičnica za punjenje računara i drugih pametnih telefona.

Ispod haube Kangooa nalazimo 1,5-litarski četvorocilindrični dizel blok koji razvija neverovatnih 95 konjskih snaga. Nije grom, a generalno se to od njega i ne traži, jer se od 0 do 100 km/h najavljuje za 15,1 sekundu, dok je maksimalna brzina ograničena na 164 km/h.

Uz malo više budžeta, biće moguće dodati nekoliko artikala, kao što je stacionarni VEBASTO grejač (1.340 evra) da bi putnički prostor uvek bio topao noću, ili čak hemijski toalet za 119 evra. Ovome možete dodati i tendu (539 evra) za uživanje u malom pikniku u hladu. Campiez takođe nudi nekoliko rešenja za transport bicikala ili dasaka za surfovanje.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close