Uncategorized

Promocija Fiat 500L, zašto je pogodan i zašto ne.

S 12.300 eura uz nultu avansu, prvu ratu u 180 dana i prve dvije godine rate manje od 135 eura, Fiat je već za srpanj spreman ponuditi ponude na svojim modelima, ažurirajući formulu sličnu onima koja je već predviđena odmah nakon ponovnog otvaranja. -Koronavirus. Jedan od prijedloga koji traje do 31. srpnja nalazi se na Fiat 500L multispaceu koji se može kupiti u verziji 1.4 95 KS s sniženim cjenikom od 12.300 eura, pridruživanjem FCA Contributo Prezzo financiranju.

 Ponuda predviđa da se prvih 180 dana ne isplati predujam, niti rate, dakle praktički do nove godine. Isplaćeno je 19 mjesečnih rata od 132,33 eura (6,85% TAN-a, 8,78% travanj), dok slijedeće 72 iznosi 210,46 eura kako bi se dug u potpunosti zatvorio. Naznake o sigurnom otvaranju dilera se takođe nastavljaju, i paket D-Fence set za bolju sanitarnu zaštitu. Prednosti 500L koštao bi 18.650 eura, a bez pridruživanja promociji cjenik bi već pao na 14.000 eura, ali s financiranjem cijena i dalje pada na 12.300 eura: uzimajući u obzir da automobil ima klimu, 5-inčni DAB radio i dodirni ekran osjetljiv na dodir, početni popust je zanimljiv. 

Fiat 500L mit Erdgasantrieb im Test

Tada, kao i svaka dobra ponuda koja planira ne stavljati previše novca u ovu kritičnu ljetnu fazu, nema ni predujma ni rata do nove godine, dok su za prve dvije godine rate posebno niske, povećavajući se od treće godine naprijed. Stoga plaćate cijeli automobil, bez konačne maxi rate. ali uz financiranje cijena i dalje pada na 12.300 eura: uzimajući u obzir da automobil ima klimu, 5-inčni DAB radio sa dodirnim zaslonom i Touch Control, početni popust je zanimljiv. 

Fiat 500L mit Erdgasantrieb im Test

Tada, kao i svaka dobra ponuda koja planira ne stavljati previše novca u ovu kritičnu ljetnu fazu, nema ni predujma ni rata do nove godine, dok su za prve dvije godine rate posebno niske, povećavajući se od treće godine naprijed. Tada plaćate cijeli automobil, bez konačne maxi rate. ali uz financiranje cijena i dalje opada na 12.300 eura: uzimajući u obzir da automobil ima klimu, 5-inčni DAB radio sa dodirnim zaslonom i Touch Control, početni popust je zanimljiv. 

Tada, kao i svaka dobra ponuda koja planira ne stavljati previše novca u ovu kritičnu ljetnu fazu, nema ni predujma ni rata do nove godine, dok su za prve dvije godine rate posebno niske, povećavajući se od treće godine naprijed. Stoga plaćate cijeli automobil, bez konačne maxi rate. dok su u prve dvije godine rate posebno niske, povećavajući se od treće godine nadalje. 

Stoga plaćate cijeli automobil, bez konačne maxi rate. dok su u prve dvije godine rate posebno niske, povećavajući se od treće godine nadalje. Stoga plaćate cjelokupni automobil, bez konačne maxi rate.Uvijek se morate nositi s većim iznosom od automobila s uzorkom, kojem, osim financijskih i poreznih naknada, obično nedostaju neke mogućnosti u usporedbi s dostupnim modelima. 

Zajam nije nulta stopa, čak i ako se ne baš nizak TAN odnosi na dugu ratu i s dva različita iznosa, koji ukupno traju osam godina. Još jedna napomena: u primjeru se automobil još uvijek navodi kao Euro 6D-Temp, što nije najnovija registracija zagađenja. Ukratko Model (primjer) Fiat 500L 1.4 95 HP Promocija FCA doprinos cijenama Rok 31. srpnja 2020.

Cjenik 18.650 eura Cjenik s popustom 12.300 eura Dodatne usluge D-Fence paket Akontacija nula avansa Cijena 19 od 132,33 eura nakon 180 dana, 72 od 210, 46 eura TAN 6,85% APR 8,

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close