Automobili

Neverovatan nalaz u štali: BMV, Bentlei i još mnogo toga

Veliki snovi zahtevaju velike štale. I nije retkost da ih je potrebno čak nekoliko da bi se zaklonile nesrazmerne želje ludih kolekcionara automobila. Evo još jednog dokaza sa ovim video snimkom sa IouTube kanala The Bearded Ekplorer!

Približavajući se oronulom imanju obraslom drvećem i korovom, ovi savremeni istraživači otkrili su desetine i desetine automobila.

Neverovatno otkriće, sa više štala ispunjenih do vrha, beskrajnim automobilima. Toliko da se oni koji ne uklapaju u okvir postavljaju spolja. Neki automobili su na imanju toliko dugo da su potpuno prekriveni drvećem i žbunjem, poput Saaba sa vidljivim samo zadnjim svetlima. Korov i trava su toliko visoki da prekrivaju točkove i branike automobila.

Većina vozila je u raznoraznom stanju. Neki automobili izgledaju kao da su rastavljeni, drugi kao da su bili u nesreći. Parada automobila ispred kamere je beskrajna, sa Bentlijima , Jaguarima , pa čak i Rols-Rojsom u ovoj rasprostranjenoj i zapuštenoj kolekciji. Tu je Porše 911 , najmanje dva Poršea 924, Porše 944 i verovatno još od nemačkog proizvođača.

Dok se spolja čini da je većina automobila u lošem stanju, priroda se nije infiltrirala u sva vozila, jer izgleda da nekoliko njih ima dobro očuvanu unutrašnjost. Kolekcija uključuje neke kultne automobile, kao što su Ford Sierra KSR 4k4, Metro GT-A, Fiat kupe sa Abarth značkom , Lotus Esprit i Jensen Interceptor. Bezbroj Pežoa i pregršt Citroena trljaju se sa automobilima Mercedesa , Mini , Morrisa, MG i drugih.

Kadilak Eldorado osme generacije (1967-1970) takođe je sahranjen u jednoj od ambara. Neko je ostavio vozačeva vrata otvorena, otkrivajući prljave presvlake i kontrolnu tablu, tepih davno nestao i ploču na vratima koja se raspada.

Ne znamo gde je ova štala, ali imamo jak razlog da verujemo da je negde u Velikoj Britaniji.

Potok automobila izgleda beskrajan, svaki ugao otkriva sve više automobila. Neki imaju zarđale poklopce, dok su drugi prekriveni kutijama sa ličnim stvarima. To je prilično kolekcija koja izgleda da je ostala netaknuta već neko vreme.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close