Automobili

Morgan Stanlei procenjuje da će se Tesla Cibertruck malo prodavati

Kako se Teslin Cibertruck sve više približava svom dugo očekivanom lansiranju proizvodnje ovog leta, finansijski analitičari govore o onome što veruju da će biti stvarni uticaj ovog modela na automobilsko tržište u budućnosti.

U članku na Investing.com, finansijska kompanija Morgan Stanlei iznela je svoje mišljenje o potpuno električnom pikapu kompanije, rekavši da iako mnogi veruju da američki proizvođač električnih vozila može da proda stotine hiljada Cibertrucks svake godine, pikap će „ više verovatno će biti automobil za entuzijaste i kupce sa kultnom formom za ovaj model, čiji bi obim distribucije trebalo da bude mnogo ograničeniji“ , na oko 50.000 jedinica godišnje.

Komentari dolaze uprkos više od 1,6 miliona prijavljenih prednarudžbina za Teslin Cibertruck od njegovog otkrivanja 2019. godine i velike reklame na mreži, sa brojnim curenjima informacija i fotografijama prototipova u razvoju koje se redovno objavljuju na društvenim mrežama. iako je kompanija Tesle i dalje veoma diskretna u vezi sa svime , osim datuma početka proizvodnje, predviđenog za ovo leto.

Najbolji video snimci:

Tako izuzetan od toga?
“Jedna od najzanimljivijih karakteristika kamiona je nedostatak Teslinog amblema na njegovoj spoljašnjosti. Sam kamion je simbol kompanije i rizika koji je spreman da preuzme da bi pomerio granice i ponovo osmislio mnoge aspekte onoga što znači biti proizvođač automobila. Verujemo da je Cibertruck vredniji iz kulturne perspektive nego iz direktne ekonomske perspektive. U isto vreme, podstičemo naše čitaoce da se zapitaju koliko Cibertruck-a može da stigne na roditeljsku konferenciju ili fudbalsku utakmicu mladih igra u isto vreme pre nego što izgubi malo tog neopisivog…nečega“!

Drugim rečima, ono što Morgan Stenli pokušava da kaže jeste da, iako se čini da se mnogima sviđa nekonvencionalan dizajn električnog pikapa, on bi mogao da izgubi deo svoje privlačnosti kada se pojavi na tržištu, na ulicama i da će biti deo svakodnevice. život.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close