Uncategorized

Malo zabavnih električnih automobila nova 313 HP AC Cobra

Cobra se vraća da zagrize čak i sa akumulatorima sa ograničenom serijom u čast svog roda iz 1962. Cene od preko 150 hiljada evra Električna tehnologija, čar prošlosti. 

Ljubitelji Carroll Shelbyja sa strašću prema EV tehnologiji sa zanimanjem će gledati ovu električnu Cobru koju je pokrenuo AC Cars Ltd ili u četverocilindričnoj benzinskoj verziji (jedinica iz najnovijeg endotermičnog Ford Mustang-a) ili iz električnog motora dizajniranog ad hoc . Reklo bi se “tvornički restomod”, daljnji primjer u ovom historijskom razdoblju. 

AC Cobra Series1 electric

Da biste saznali više o svijetu restomoda i saznali kako funkcionira zakonodavstvo o naknadnim promjenama (za klasične i ne vintage automobile), pogledajte posebnu epizodu na temu Električni trener. AC Cobra Series1 Electric The Britanska kompanija lansira ovo ograničeno izdanje s nultom emisijom. Ovo je apsolutna novost za AC koji je svoj električni htio nazvati “AC Cobra Series1 electric”. 

Uzoraka za prodaju bit će 58, samo kako bi proslavili godine od proizvodnje prve AC Cobre 1962. godine s Fordovim motorom. Vanjski izgled ostat će potpuno identičan izvornom, dakle, ne različit okvir, čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenta pogona i električnog mjenjača, uključujući i baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza). 

Ovo je apsolutna novost za AC koji je svoj električni htio nazvati “AC Cobra Series1 electric”. Uzoraka za prodaju bit će 58, samo kako bi proslavili godine od proizvodnje prve AC Cobre 1962. godine s Fordovim motorom. Vanjski izgled ostat će potpuno identičan izvornom, dakle, ne različit okvir, čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenta pogona i električnog prijenosa, uključujući baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza).

 Ovo je apsolutna novost za AC koji je svoj električni htio nazvati “AC Cobra Series1 electric”. Uzoraka za prodaju bit će 58, samo kako bi proslavili godine od proizvodnje prve AC Cobre 1962. godine s Fordovim motorom. Vanjski izgled ostat će potpuno identičan izvornom, dakle, ne različit okvir, čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenta pogona i električnog prijenosa, uključujući baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. 

Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza). samo da proslavi godine od proizvodnje prve AC Cobre davne 1962. godine sa Fordovim motorom. Vanjski izgled ostat će potpuno identičan izvornom, dakle, ne različit okvir, čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenta pogona i električnog prijenosa, uključujući baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza). samo da proslavi godine od proizvodnje prve AC Cobre davne 1962. godine sa Fordovim motorom. 

AC Cobra Series1 electric

Vanjski izgled ostat će potpuno identičan izvornom, dakle, ne različit okvir, čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenta pogona i električnog prijenosa, uključujući baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza). čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenata pogona i električnog prijenosa, uključene su i baterije. 

Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza). čak i ako je prilagođen za najbolje prilagođavanje komponenata pogona i električnog prijenosa, uključene su i baterije. Ažuriranja se odnose na upravljanje, kočnice i komponente. Isporuke će započeti u posljednjem kvartalu 2020. godine, a prodajna cijena iznosiće 138 hiljada funti, dakle 152 hiljade eura (plus troškovi prevoza).Električna kobra u tabletama Električni AC Cobra Series1 bit će dostupan u četiri boje. 

Dodatne informacije možete pronaći na web mjestu AC Cars Ltd. Kapacitet baterije: 54 KWh Ubrzanje 0-100: 6,7 sekundi Moment: 500 Nm Maksimalni / 250 Nm Kontinuirani procijenjeni raspon: 241 km Snaga: 230 kW – 313 KS naboj: 6 kW Težina: manje od 1.250 kg Naša duga povijest odražava mnoge izazove koje sačinjava proizvodnja sportskih automobila niske količine u modernom svijetu; Tokom godina, naše poverenje u brend poduprlo je odanost i podrška vlasnika kompanije AC Cobra širom sveta. 

Njihovo povjerenje dalo nam je motivaciju da i dalje nastojimo AC-u pružiti budućnost i uz ove vrhunske nove proizvode, dizajnirane ne samo za danas, nego i za sutra.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close