Automobili

Lamborghini Urus Evo je skoro spreman

Naš najnoviji pregled Lamborghini Urus Evo prikazuje ažuriranje krosovera performansi testiranog na snežnim putevima. Čini se da je ovaj primer loše kamufliran.

Na prednjoj strani se nalazi pojednostavljeno lice koje ne uključuje horizontalne elemente u obliku slova I aktuelnog modela. Međutim, dobija nove vertikalno orijentisane ulaze na spoljnim ivicama.

Pravougaona svetla za maglu su verovatno namenjena testiranju vozila u blizini Arktičkog kruga, gde je potrebno dodatno osvetljenje noću. Ne očekujte da će ova svetla biti prisutna na crossoveru kada stigne u izložbene salone.

Galerija: Lamborghini Urus Evo špijunske fotografije – mart 2022
Špijunska fotografija Lamborghini Urus
16 Slike
Revidirana hauba ima ugaone otvore za ventilaciju na svakoj strani. Ovi elementi se uklapaju u podignute delove koji vode do osnove A-stubova.

Stil se ne menja mnogo sa strane. Najuočljivija promena je da otvor za vazduh iza zadnjeg točka sada prati ugao blatobrana, umesto da se sužava od njega kao na trenutnom Urusu .

Sneg koji pokriva leđa krije stil ovog kraja. Sa prethodnih fotografija znamo da se pozadi nalazi redizajniran branik. Par kružnih izduvnih mlaznica je vidljiv na svakom uglu, ispod difuzora.

Nemamo nijednu fotografiju enterijera, tako da promene u unutrašnjosti ostaju misterija.

Urus Evo bi i dalje imao 4,0-litarski V8 sa dva turbo punjača. Aktuelna verzija razvija 650 konjskih snaga (479 kilovata) i 848 Nm obrtnog momenta, ali bi osveženi krosover mogao da dobije nešto snažniju verziju. Raniji snimci su pokazali kako Lamborghini testira vozilo sa mikrofonima koji snimaju izduvni gas, što sugeriše da kompanija procenjuje modifikaciju zvuka za model.

Lamborghini očekuje da će svi njegovi modeli biti dostupni sa određenim nivoom elektrifikacije do kraja 2024. To znači da je hibridni Urus na putu, a neke glasine sugerišu da je to plug-in.

Videli smo špijunske fotografije Urus Evo sa početka 2021. godine, tako da je ažurirani model imao dosta vremena za razvoj na putu. Lamborghini tek treba da otkrije datum lansiranja novog krosovera. Glasine ukazuju da će se u Evropi naći u prodaji pre kraja godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close