Automobili

Lada Niva seksipilnija nego ikad, evo serije Travel Black

Lada Niva nastavlja da bude na naslovnicama . Ne nužno ovde, ali u Rusiji, gde nastavlja svoju beskrajnu karijeru, on je jedan od stubova Ladine strategije za 2022. Tokom konferencije za novinare o rezultatima za 2021. i izgledima za 2022., menadžment Lade je u potpunosti predstavio nova verzija poznatog off-roadera koji obećava da će se dobro prodavati. A naše kolege iz Motor1 Rusija su to slikale i videle uživo.

To je Niva Travel Black, a entuzijasti možda znaju da poslednjih meseci kruže špijunske fotografije ove specijalne verzije. Sada je spreman za svoj zvanični debi i biće u prodaji u februaru.

Tamno odelo i elegantan enterijer
Karakteristike Niva Travel Black – koje se mogu izabrati u bilo kojoj boji spolja – su: 16-inčni sjajno crni felni, neobojeni lukovi, odgovarajuće registarske tablice i specifičan enterijer.

Unutrašnjost, sedišta su presvučena tkaninom sa dijamantskim uzorkom, a nasloni su ukrašeni crnim slovima. Zanimljivo: prikazani automobil (onaj koji vidite na fotografijama) nije opremljen vazdušnim jastukom za suvozača.

Porodica koja raste
Porodica Black Edition već postoji u Rusiji i uključuje modele Vesta Cross, KSRAI i Niva Legend. Niva Travel proširuje porodicu i biće u ponudi u pet nivoa opreme.

Niva Travel se nudi u pet varijanti opreme, najjeftinija od 879.900 rubalja (oko 10.300 evra prema aktuelnom kursu). Motor je četvorocilindrični benzinski motor zapremine 1,7 litara i snage 83 ks.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close