Automobili

Da li biste kupili električni motocikl Alrendo TS Bravo za 10.000 evra?

Trenutno će se na tržištu prodavati samo u Evropi, počev od maja.
Kao i kod svake nove tehnologije , velika prepreka komercijalizaciji električnih motocikala je cena . Većina potencijalnih kupaca sumnja jer misle da su preskupi.

U ovom trenutku na scenu stupa Surrounding, nova kompanija koja osigurava da će komercijalizovati ovu vrstu mašina po pristupačnoj ceni. Sa sedištem u Vukiju u Kini, uskoro će lansirati svoj prvi model u Evropi, TS Bravo, ovog maja. Kompanija već prima povrat depozita od 300 evra i prvi koji ih uplati dobiće besplatnu stanicu za punjenje.

TS Bravo je dizajniran kao svakodnevni motocikl: nije „oružje“ za krugove ili putovanje. Naravno, čini se da je ta standardna konfiguracija idealna za osvajanje što većeg broja kupaca.

Motor sa permanentnim magnetom isporučuje 75 ks, dovoljno da bicikl postigne maksimalnu brzinu od 134 km / h. Ovog mehaničara napaja baterija od 16,6 kVh (korisna 14,3), koja se nudi zajedno sa punjačem od 3,8 kV. Prema Alrendu, može biti spreman za samo 3,7 sata.

Nažalost, domet vozila nije prijavljen. Da, možemo vam reći o kočionom sistemu, koji se sastoji od dva diska od 300 milimetara, sa četvoro-klipnim čeljustima, napred i od 240-milimetarskog diska, sa dvoklipnim cilindrom, pozadi. TS Bravo dolazi sa 17-inčnim točkovima, ima ABS i težak je 200 kilograma.

Galerija: Alrendo TS Bravo, električni motocikl
Alrendo TS Bravo, električni motocikl
Jedanaest Fotografije
Sa komercijalne tačke gledišta, bicikl će imati tri boje na izbor: Blue Vogue, Grai Shadov i Likuorice Black. Klijenti koji su već rezervisali moraju da plate 65% cene , 9.995 evra, u martu, a ostatak u maju.

Treba imati na umu da su neke zemlje isključene iz ovog početnog depozita, uključujući Andoru, Rusiju, Srbiju, Tursku, Ukrajinu ili Island, između ostalih.

Sada moramo sačekati i videti kakvi su prirodni motocikli. Iz fotografija koje imate u ovom članku, Alrendo TS Bravo ne izgleda loše, ali jedva čekamo da ga otkrijemo svojim očima. Da li biste razmislili o kupovini ovog jeftinog električnog motocikla?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close