Automobili

Još nije prodat, Maserati MC20 već ima komplet za telo!

Scoop, peraje, spliter … Znate pesmu.
Prema onome što smo do sada videli, Maserati MC20 izgleda fantastično. Njegova prva okretanja datiraju iz septembra 2020. godine, ali, što je neobično, kamuflaža je i dalje relevantna . Ići stazom sa jedva prerušenom mazgom nakon prezentacije je jedno, a prodaja karoserije pre nego što se automobil plasira je drugo! Međutim, američki preparator je već na licu mesta.

Nazvan Aria, ovaj komplet je u fazi izrade širom Atlantika. Iz 7 dizajna sa sedištem u Njujorku i ako vas promene ne pogađaju na prvi pogled, to je sasvim normalno. Sa izuzetkom nekoliko fotografija sa štampe, o Maserati MC20 se ne zna mnogo, njegov oblik još uvek nije poznat.

Sve u svemu, 7 Designs je trezveno obukao italijanski superautomobil , što je izuzetno osvežavajuće u svetu ludih peraja, prevelikih vazdušnih kašika i graniči sa lošim ukusom.

Galerija: Maserati MC20 od 7 dizajna
Maserati MC20 od 7 dizajna
7 Slike
Ali budite oprezni, to ne znači da je 7 Designs napustio peraje i kašike zbog svega toga. Ako detalji kompleta nisu dostupni, već je nemoguće propustiti spliter i peraje na prednjoj strani. Bočne obloge spuštaju MC20, a paneli pružaju nesmetan usis vazduha. Na krovu su i kašika i spojler. Ovo je zasnovano na novoj zadnjoj strani sa agresivnim difuzorom i izduvnim cevi koji zauzimaju mesto registarske pločice!

Imajte na umu da se pomenute promene tiču samo onoga što možemo videti na gornjim ilustracijama. Na svojoj veb stranici 7 Designs govori o „pregledu ugljenika“ koji opisuje Aria komplet, a obrazac vam omogućava prikupljanje mišljenja ljubitelja sportskih automobila. Bez sumnje, ovaj komplet dodaje agresivnost MC20 i njegovih trolitarskih tvin-turbo V6 snage 621 konjske snage. Prema Maseratijevim podacima, superautomobil se kreće od 0 do 100 km / h za 2,9 sekundi za maksimalnu brzinu od preko 320 km / h.

Cena i dostupnost kompleta 7 Designs još nisu poznati. Jedno je sigurno: proizvešće se samo 25 primeraka, što će Ariju učiniti vrlo retkim kompletom kada je MC20 dostupan u prodajnim salonima.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close