Automobili

Ianmar motori na traktorima Antonio Carraro TR 5800 Infiniti

Ianmar motori sleću na traktore Antonio Carraro TR 5800 Infiniti. Za Antonio Carraro to je proširenje AC asortimana sa motorima koji su u skladu sa Stage V propisom protiv zagađenja (EU regulativa 2016/1628).

Ovaj zahtev u smislu tehničke regulative ispunio je motor Ianmar 4TNV86-CT F.5 , koji razvija maksimalnu snagu od 37,5 Kv 51 (CV) 97/68 CE pri 2.600 o/min, a koji će opremiti nove traktore AC na skraćenica 5800.

Tu je FAP
Novi Ianmar motor montiran na Antonio Carraro opremljen je filterom protiv čestica i Common Rail sistemom ubrizgavanja, hlađenim EGR ventilom za recirkulaciju izduvnih gasova i elektronskim sistemom upravljanja takođe za kontrolu procesa regeneracije filtera za čestice bez zastoja.

Napredna elektronika Ianmar motora je savršena za nove elektronski kontrolisane hidrostatičke transmisije, vodeću kompaniju iz Padove.

Omogućavanje trenutne interakcije motora i menjača je od suštinskog značaja za postizanje izvanrednih performansi na poslu. Iz tog razloga, novi model TR 5800 Infiniti sa hidrostatičkim menjačem će imati Ianmar motor.

Izometrija Antonio Carraro
Antonio Carraro TR 5800 Infiniti je izodijametarski traktor sa volanima, sa reverzibilnim pogonom namenjen zelenom sektoru. Predstavlja pravi novi ulazak u ovaj asortiman zbog svoje neviđene snage, kompaktnosti i lakoće upotrebe.

Hidrostatički menjač Infiniti vam omogućava da radite na oba fronta sa 2 brzine (prenos i rad), dok pedala napred pomaže pri kočenju čak i na nagibima, zaustavljajući vozilo kada se otpusti, čak i bez upotrebe kočnica.

Elektro-hidraulični šatl za vožnju unazad pojednostavljuje manevre napred/nazad bez upotrebe kvačila: ceo menjač se kontroliše samo pomoću pedale gasa.

Sa ovom novom implementacijom, partnerstvo između AC i Ianmar-a je dodatno konsolidovano, nudeći AC kupcima najbolju dizel opciju za ovaj opseg snage, kako u pogledu performansi, tako i u pogledu poštovanja životne sredine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close