Automobili

H&R sportske opruge za BMV M240i kDrive

BMV M240i ima sve. NJegovih 374 KS gura kao čuveni “vo”, promukli zvuk linijskog šestocilindričnog motora daje izjavu. Cela stvar uparena sa BMV-ovim sopstvenim kDrive-om već traži svoju vrstu …

Sve u svemu, lopta za BMV partnera u motosportu H&R. H&R opruge za spuštanje, koje su precizno usklađene sa amortizerima serije BMV, spuštaju centar gravitacije kupea za oko 35 milimetara na prednjoj osovini (oko 30 mm na zadnjoj). Ovo smanjuje pokrete karoserije Serije 2 Coupe i obezbeđuje direktnije upravljanje. Ali rezultat se takođe vizuelno usklađuje sa samouverenim M stilom: prednji deo vozila vreba vidljivo niže preko asfalta, a kovani aluminijum stoji ispupčeno i u ravnini u lukovima točkova. Ipak, M240i ostaje apsolutno pogodan za duga putovanja, adaptivna kontrola amortizera je aktivna i nosivost je na standardnom nivou.

Trak+ odstojnici točkova iz H&R-a napravljeni od aluminijuma visoke čvrstoće obećavaju još više profila. Bilo srebrno ili crno eloksirano, to znači da se standardni točkovi i točkovi za dodatnu opremu mogu precizno poravnati na ivicama blatobrana.

Foto galerija: H&R BMV M240i
H&R BMV M240i
3 Slike
Kao i obično kod H&R-a, svi proizvodi se isporučuju sa potrebnim sertifikatom o delovima i proizvedeni su u Nemačkoj !

H&R komponente vešanja za BMV M240i kDrive
Tip G2C (G42) 4VD, od godine proizvodnje 2021

Opruge za spuštanje za vozila sa adaptivnim prigušenjem:

Broj artikla: 28662-2
Spuštanje: VA približno 35 mm / RA približno 30 mm
Cena: 365,31 evra sa 19% PDV-a.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close