Automobili

Honda E izvlači mišiće sa ovim ogromnim kompletom za telo

Honda e više nije jedan od najnovijih električnih vozila, ali je za razliku od bilo čega drugog na putu i ​​ima tehnologije koje ima vrlo malo drugih vozila (kamere umesto retrovizora ili ekrani sa punom pokrivenošću). širina kontrolne table). Takođe se vozi izuzetno dobro za vozilo ove veličine i tipa, sa nepogrešivom sportskom ivicom u upravljanju.

Međutim, niže i tvrđe vešanje bi definitivno značajno poboljšalo dinamiku vožnje. A zašto ne biste dodali komplet sportskog izgleda kao vrhunac? To je uradila kompanija pod nazivom Innovative Composites i iako komplet ne izgleda sasvim spreman, već možete reći da izgleda prilično dobro na ovoj Hondi .

Sastoji se od proširenih branika, širih bočnih pragova, novih branika i većeg krovnog spojlera pozadi. Izgled su upotpunili setom većih točkova (koji izgledaju inspirisani motosportom u svom dizajnu) umotanim u gume za gumu za prianjanje. Prava mala električna bomba!

Ovo nas podseća na mnoge gradske automobile pretvorene u trkačke ili reli automobile 1980-ih i ranih 1990-ih, uključujući i napumpanu Honda Citi Turbo koja je imala sopstvenu trkačku seriju, koja se naširoko smatra jednim od najzabavnijih moto sportova sa tačke gledišta gledalaca pogled. Možda će i Honda e jednog dana dobiti svoju trkačku seriju, ko zna?

Innovative Composites je rekao Motor1 da želi da napravi ograničen broj ovih kompleta kada budu finalizovani, iako njihova dostupnost i cene tek treba da budu objavljeni.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close