Automobili

Fiat Toro: Facelift mali pikap pretvara u mini-RAM

Nažalost, cool loadmaster dostupan je samo u Brazilu
Stellantis lansira popravku za mali pikap Fiat Toro sastavljen u Brazilu. Kamion s jednim karoserijom u upotrebi je u Latinskoj Americi od 2016. godine i nekima od vas može biti poznat kao Ram 1000. Sa 4.915 milimetara dužine i 1.844 mm širine, šest je centimetara kraći i uži od nedavno predstavljenog Hiundai Santa Cruza .

Nije da bi se njih dvoje takmičili, jer Fiat Toro neće doći u SAD sa Ramovim logotipom. (I sigurno ne u Evropu.) Novo za model 2022. godine su ažurirani, podeljeni farovi, čiji je gornji deo opremljen potpuno LED tehnologijom koja funkcioniše kao indikatori i dnevna svetla. Svetla za maglu su takođe pretvorena u diode koje emituju svetlost, a glavni farovi su tanji nego ranije, a LED se koriste u gornjim nivoima opreme.

Još jedna očigledna promena je maska hladnjaka, koja sada velikim slovima prikazuje Fiatov logotip i na taj način odražava korporativni identitet drugih novijih proizvoda italijanske marke, kao što je obnovljeni Fiat Tipo u ovoj zemlji . Faceliftom takođe debituju novi točkovi od lakih legura, koji su veličine između 16 i 18 inča, u zavisnosti od opreme.

Spoods ad
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Iako se spoljašnjost nije previše promenila, napravljene su velike modifikacije u unutrašnjosti. Iznad svega, 10,1-inčni infotainment u portretnom formatu, koji izgleda slično kao u američkim kamionima iz Rama. To je opcioni ekran osetljiv na dodir, jer manje verzije imaju vodoravni prikaz dijagonale 7 ili 8,4 inča. Čak i osnovni model ima potpuno digitalnu 7-inčnu instrument tablu.

Tu je i velika nadogradnja ispod haube, gde Fiat predstavlja novi 1,3-litarski motor sa turbopunjačem koji radi na benzin / etanol. Razvija 185 ks i nudi obrtni momenat od 270 njuton metara, koji se putem šestostepenog automatskog menjača šalje isključivo na prednje točkove.

U zavisnosti od motora, dostupne su verzije 4k2 i 4k4. Najmoćniji motor je 2,0-litarski turbodizelaš sa 170 ks i 350 Nm, koji se na obe osovine prenosi pomoću devetostepenog automatika.

Fiat Toro 2022 je sada dostupan u Brazilu u sledećim nivoima opreme: izdržljivost, sloboda, vulkan, ranč i ultra. Cene počinju sa oko 17.500 evra i rastu na 28.600 evra na osnovu trenutnog kursa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close