Automobili

Ferrari iz druge ruke, evo kako su “obnovljeni”

190 detaljnih provjera koje jamče tipičnu kvalitetu Maranella: ovo je novi život rabljene Crvene. Nemojmo to poreći, svi smo barem jednom u životu razmišljali o tome kako bi bilo lijepo posjedovati Ferrari.

 Možda smo, međutim, mnogi od nas povezani s nekim određenim modelom i učinili bi sve da u garaži stavimo upravo to, čak i ako nije među najnovijim ili većinom tehnoloških. Šarm Crvenih je doista bezvremenski po definiciji, ali to ne znači da u Maranellu ne žele pratiti i maziti svoja stvorenja čak i kad na ramenima nose neko proljeće.

 Upravo iz njih se rodio Ferrari Approved, rabljeni program certifikacije, protagonista ovog videa. Zajedno sa 488 GTB, naravno. Kao novo reći “odobreno”, Ferrari mora da ispunjava određene zahteve. Prije svega, prva registracija mora se obaviti u 2006. godini i ne smije preći 90.000 km. Čak ne može biti ni dio posebne serije poput F50, Enzo ili LaFerrari, jer za ove automobile postoje posebni programi. 

Rečeno je, idemo na stvarnu obnovu. Tehnički stručnjaci vrše 190 provjera između vanjskih, unutrašnjih, mehaničkih i elektroničkih uvjeta. Najviše znatiželjnih? O njima vam kažemo u videu! Ako se pojave neke anomalije, nastavljaju se izravno sa obnavljanjem ili zamjenom djela. Nakon ove faze, slijedi ispitivanje na cesti: i ovdje je zaposlenik obučen direktno na Ferrarijevim kursevima u stanju da utvrdi da li je Crveni u savršenom stanju ili mu je potrebna druga pomoć. 

Budući vlasnik će kroz program Genuine još uvijek moći prilagoditi svoju Ferrarijevu estetiku, mijenjajući vanjsku i unutrašnjost. Nakon završetka ovog postupka, Ferrari je službeno odobren, zajamčen dvije godine s neograničenom kilometražom i namjenskom pomoći na cesti. Stoga će se naći prostor u najreprezentativnijim salonima na svijetu, a također i na službenoj web stranici odobrenja Ferrari, a koju možete konzultirati u blagdane svojim očima. 

Ostali Ferrarisi su također sigurni Osim odobrenja Ferrari, u Maranellu su razvili čitav niz programa jamstava i zaštite automobila, a sve ih izvodi visoko kvalificirano osoblje u centrima za obuku u Maranellu i koje za vašu udobnost rezimiramo. ispod. Novo produženje garancije Power do 15 godina od prve registracije. Svaki Ferrari pokriven je trogodišnjom garancijom koja se nakon toga može produžiti za još 2.

Nova snaga se može aktivirati od 5. do 12. godine života i potom je produžiti. Podložno verifikaciji, može se aktivirati i na automobilima koji nisu pretplaćeni na prethodna produženja garancije. Takođe pokriva mehaničke dijelove poput motora, mjenjača i ovjesa.

 Istinsko održavanje uključuje redovito redovito održavanje prvih 7 godina i uključeno je u kupovinu svakog novog automobila. Uključuje radnu snagu, originalne rezervne dijelove, tekućine i maziva. To je program prilagođen automobilu, a ne vlasniku, tako da je prenosiv. Proširenje glavne garancije napajanja na kraju programa originalnog održavanja. 

Trajanje je 12 meseci, može se obnoviti, a pokriće jamstvom je isto kao i za New Power 15. Ferrari Premium Advanced servis održavanja koji garantira kontinuitet do Ferrari Classiche certifikata. Uvjerenje potvrđuje da su izvršeni uobičajeni i preventivni planovi održavanja, što jamči vrijednost automobila. Obuhvaća 360 Modene i 575 Maranello nadalje.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close