Automobili

Električni automobili u sledećem Fast and Furious

Trenutno se snima novi deo sage Brzi i žestoki. Fast Ks se očekuje u bioskopima 24. maja 2023. Do tada smo imali vrlo malo informacija o vozilima koja će se pojaviti u filmu. Danas, i zahvaljujući IouTube kanalu, imamo jasniju predstavu o automobilima zvezda filma.

U video snimku koji je objavila Fast Famili (vidi gore), vidi se Dodge Charger Daitona SRT kako napušta filmsku lokaciju u Los Anđelesu. Bilo je dovoljno da se zapitamo da li junak filma, Dominik Toreto, neće zameniti svoj Dodge Charger R/T iz 1970. za električni punjač koji je još u fazi koncepta.

Dodgeov prvi mišićni automobil predstavljen je prošlog avgusta. Ako još ne znamo njegov tehnički list, američki proizvođač je tokom svog otkrića precizirao da bi bio moćniji od Hellcata. Savremeni punjač je opremljen pogonom na sve točkove i generatorom zvuka koji se zove Fratzonic, koji je prilično glasan (126 decibela).

Ovaj Dodge Charger Daitona SRT nije jedini električni model viđen na setu. Videografi su takođe snimili DeLorean Alpha5 u zadnjem delu kamiona s ravnim platformama. Ova električna limuzina dugačka 4995 mm ima bateriju od 100 kVh i može da ubrza od 0 do 96 km/h za 3,4 sekunde.Može da dostigne maksimalnu brzinu od 241 km/h. Kao i električni punjač, njegovo prisustvo u filmu nije potvrđeno. Moguće je da se ova dva modela na baterije samo pojavljuju u Fast Ks -u.

Budite sigurni, neće svi automobili u 10. delu Brzih i žestokih biti tihi. Datsun 240Z će biti tu, kao i neke prilično posebne mašine koje ćemo videti u sledećem tizeru.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close