Automobili

Deus Vaianne: novi austrijski hiperautomobil

Austrijske marke automobila, ne možemo baš reći da je to uobičajeno, pa šta reći kada nam neko od njih pokloni električni hiperautomobil. Deus Vaianne, to je njegovo ime, upravo je predstavljen po prvi put kroz seriju slika kao tizer.

Da bismo saznali sve detalje o automobilu, moraćemo da sačekamo njegovo zvanično predstavljanje 13. aprila na sajmu automobila u NJujorku. U međuvremenu, moraćemo da se zadovoljimo sa ovih nekoliko slika koje su već prilično eksplicitne i koje već daju dobar pregled opštih oblika automobila.

Sve u svemu, nalazimo sve kodove modernih i električnih hiperautomobila , sa skulpturalnim oblicima, brojnim usisnicima vazduha i aerodinamičkim dodacima razbacanim svuda. NJegovi uvećani lukovi zadnjih točkova podsećaju na određene sportske automobile opremljene srednjim motorom.

Ne vidite još jedan električni hiperautomobil koji neće ugledati svetlost dana. Iza ovih linija kriju se velika imena u automobilskoj industriji, počevši od Italdesign -a, poznatog italijanskog centra za dizajn i razvoj koji je kreirao Giorgetto Giugiaro, a sada pripada Volksvagen grupi. Sa tehničke strane, Villiams Advanced Engineering se pobrinuo za pogon i baterije.

Dakle, izgleda da su ispunjeni svi uslovi da imamo pravo na sportski automobil dostojan imena, čak i ako će biti električni. Ovo je trenutno prilično konkurentan segment, mnogi modeli ovog tipa su predstavljeni i plasirani na tržište u malim serijama.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close