Automobili

BMV 3.0 CSL Tribute iznenađenje na putu!

Jedva nekoliko sati nakon što je šef BMV-a M prvi put predstavio sledeći model M Hommage sa tizer fotografijama, dotični sportski automobil je bio iznenađen našim špijunskim fotografima… na putu! Prilika da to malo bolje opišete na svetlu dana!

Novi špijunski snimci su omogućili da se bolje vide promene dizajna koje će ga razlikovati od M4 CSL . Novi 3.0 CSL Hommage model dobija jedinstveni prednji kraj sa rešetkom koja izgleda nešto manja, redizajniranim bobovima, preoblikovanim farovima, novom haubom i restilizovanim prednjim branikom. Novi 3.0 CSL Hommage bi zadržao čvrste tačke M4 dok bi dobio panele karoserije po meri.

Galerija: BMV 3.0 CSL Tribute špijunske fotografije
BMV 3.0 CSL Tribute Spi Shots
15 Slike
Sa zadnje strane, novi M ne izgleda mnogo drugačije od M4 CSL, ali pažljiviji pogled otkriva neke značajne promene osim novog spojlera. Zadnji branik dobija novi stil sa repozicioniranim sigurnosnim iglama i jedinstvenim difuzorom koji podseća na M4 CSL. Četiri izduvne cevi izlaze pozadi. Fotografije takođe pružaju bolji pogled na krovna krila i prtljažnik koji su verovatno najupečatljiviji omaž 3.0 CSL-u tog doba.

Novi M automobil će debitovati kasnije ove godine, ali BMV nije rekao kada će se to dogoditi. Verovatno nećemo imati informacije o pogonu do tada. Međutim, glasine sugerišu da će kupe proizvoditi 600 KS i 700 Nm obrtnog momenta, što je više od 550 KS M4 CSL.

BMV elektronski ograničava maksimalnu brzinu M4 CSL na 307 km/h, a glasine ukazuju da novi M neće preći granicu od 320 km/h. Novi M kupe bi trebalo da bude u stanju da postigne 100 km/h za 3,5 sekunde dok snagu šalje na zadnje točkove.

Druge glasine se tiču njegove cene: bila bi oko 600.000 evra. BMV takođe planira da ograniči proizvodnju na samo 50 primeraka, što odgovara kompaniji jer slavi 50 godina svog M odeljenja. Novi 3.0 CSL Hommage će debitovati pre kraja godine. Nadamo se da čekanje neće biti predugo.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close