Automobili

2021 Toyota Prado: pojačano napajanje, Apple Car Plai, ali ručno dodato

Jedan od najprodavanijih automobila na sva četiri točka sa pogonom na Australiji uskoro će dobiti povećanje snage, dodatna sredstva za bezbednost i Apple Car Plai u čitavom dometu, ali priručnik sa šest stepeni je mrtav.

EKSKLUZIVNO Toiota Prado je spremna da dobije isto povećanje snage kao Toiota HiLuk ute – i dobiće Apple CarPlai i Android Auto i dodatna napredna bezbednosna pomagala – kao deo promene u avgustovskoj proizvodnji koja je usledila u australijskim salonama sledećih meseci.

Međutim, velike promene dovešće do smrti ručnih verzija Toiota Toiota Prado GKS i GKSL razreda, prelazeći na automatsku liniju po prvi put u 24-godišnjoj istoriji tipske pločice u Australiji.

CarAdvice razumije da su trgovci informisani da će Toiota Prado 2,8-litarski turbo dizelski četvorocilindrični motor dobiti povećanje snage od trenutne snage 130kV / 450Nm do 150kV / 500Nm i da će biti usklađen isključivo sa šestostepenim automatskim menjačem.

To je ista nadogradnja snage koja se očekuje kod Toiota HiLuk i Toiota Fortuner facelifts koji se očekuju kasnije ovog meseca ili početkom avgusta.

Nejasno je hoće li ili kada će druga vozila iz Toiotine linije sa 2,8-litarskim motorom – Toiota Hiace kombi i Toiota Granvia ljudi – primiti istu unapređenje snage.

Uz dodatak Apple CarPlai i Android Auto dolazi i do gubitka CD plaiera i pomoćnog audio utičnice.

Autonomni sistem kočenja u hitnim slučajevima predstavljen na automatskim modelima pre dve godine dobiće detekciju pešaka noću i detekciju biciklista tokom dana, dok će se bezbednosnom paketu dodati tehnologija „zadržavanja kočnica“ i prepoznavanje brzine.

Modeli vrhunskog razreda dobit će okretne ručice na upravljačima, prema povjerljivim informacijama koje dijele dileri.

U međuvremenu, GKS model koji favorizuje iznajmljivanje flote i rudarskih kompanija i dalje će biti dostupan kao petosedmični ili sedmerosjed.

A GKSL, VKS i Kakadu klasa i dalje će biti dostupni sa opcijom ravnih vrata prtljažnika ili rezervnih guma montiranih na zadnjoj strani (što sadrži i dodatni 63-litarski rezervoar za gorivo dugog dometa).

Toiota Prado uživao je u porastu prodaje od 16 prodajnih promena u junu, pošto su kupci koji su napustili tržište novih automobila u aprilu i maju vratili u salon kako su ublažili zaključivanje coronavirusa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close