Automobili

Požuri! Novi modeli “Neon Nights” su vrlo strogo ograničeni

modeli Black Badge imaju tendenciju da budu prilično diskretni. Ovi novi ovde nisu. Njihovi zeleni, crveni i plavi tonovi su gotovo fosforescentni i inspiraciju crpe iz egzotičnog životinjskog sveta.

Tri modela „Neon Nights“ prvobitno su dizajnirani za kupce u Sjedinjenim Državama, ali Rolls-Roice je dovoljno ljubazan da svet obraduje sa još devet vozila (po tri u svakoj boji) u sjajnom neonskom izgledu.

Najupečatljiviji iz bande je svakako Vraith , čija boja je inspirisana australijskom zelenom žabom. Crvena boja u zoru odnosi se na određeno drvo pronađeno na Havajima. Kaže se da plava boja Cullinan-a podseća na vrstu leptira koja je poreklom iz Centralne i Južne Amerike.

Unutrašnjost Vraith-a i Davn-a ima odgovarajuće šavove cjevovoda i kontrastne šavove, dok je Cullinan opremljen kontrastnim detaljima u svijetlo zelenoj boji.

Dugo je bilo moguće naručiti Rolls-Roice u svim zamislivim bojama. Na zahtev, Britanci takođe mogu uporediti boju sa posebnim predmetom – svakim predmetom. Navodno, mušterija je boju automobila uskladila s bojom svog psa.

Pa da imate u osnovi neograničen izbor, da li biste naručili svoje rolne u tako svetloj i privlačnoj boji?

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close