Automobili

Gran Turismo Buba ide od Playstationa do puta

Prior Design reproducirao je kozmetički komplet video igre Beetle u ograničenom izdanju od 53 komada. Od 2019. Volkswagen Beetle (ili Beetle) više nije prisutan u ponudi. Važan nedostatak za mnoge ljubitelje kultnog modela širom svijeta.

 Posljednjih godina Gran Turismo Sport, video igra za Playstation 4, u kojoj možete voziti ekstremnu verziju sa skoro 600 KS, pokušala je oživjeti mit. Ali sada se čini da je prijelaz iz virtualnog u stvarni svijet neizbježan. Njemački tjuner Prior Design, u suradnji s JP Performance timom, u stvari je reproducirao estetski komplet prisutan na Gran Turismo Bubi. Loša Buba Komplet se može postaviti na sve Bube proizvedene od 2011. do 2019. godine. 

To je vjerna reprodukcija onoga koji je prisutan u videoigri i iz tog razloga već privlači interes mnogih obožavatelja sage. Aerodinamični paket daje zaista agresivan izgled “mirnom” Volkswagenu. U stvari, pronašli smo novi prednji dio s razdjelnicima i većim usisnicima zraka i ogromnim lukovima kotača. Ističu se i privlačne bočne suknje i zadnji difuzor. Također je teško ne vidjeti veliki spojler integriran u poklopac motora. 

Šteta, međutim, što ovo posljednje rješenje neće biti lako vidjeti i na kompletu za prodaju. Gigantske dimenzije krila zapravo nisu dozvoljavale da se homologira na cesti. Trenutno nije poznato hoće li podešavanje utjecati i na motor. Ali ne mislimo da Prior ide toliko daleko da se podudara sa snagom modela Gran Turismo. 

Uskoro u prodaji Komplet će biti dostupan po cijeni od 5990 eura, a već su ga odobrili programeri Gran Turismo i Volkswagen. Samo 53 će se prodati širom svijeta, a svaki će model nositi potpis prioriovih predsjednika Andreasa Belzeka i Jean Pierrea Kraemera. Takođe će biti moguće kupiti pojedinačne komponente direktno na Prior veb lokaciji od 7. marta. Na kanalu JP Performance YouTube postoji mnogo video zapisa koji govore o evoluciji projekta.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close