Automobili

BMV serije 2 dobija dodatnu opremu M Performance

Dok čekaju novi BMV M2, koji bi se trebao pojaviti na vrhu do sledeće godine, bavarska firma je upravo predstavila svoj katalog delova M Performance Parts za kupe serije 2 , novi mali sportski automobil iz bavarske firme koji se još uvek prosuo puno mastila.

Ovaj pribor nije ograničen na jednostavno vanjsko ažuriranje, već uključuje i neke posebne detalje za unutrašnjost. Ovo je pravi komplet koji je namenjen da kupeu serije 2 pruži ono malo više u smislu sportskog duha i agresivnosti, čineći ga malo bližim budućem M2 .

Još dinamičniji izgled
Dodatna oprema M Performance uključuje rešetku od karbonskih vlakana, dok su prednji blatobrani, krila na bočnim stranama krila i zadnji spojler takođe napravljeni od ugljeničnih vlakana. Poklopci ogledala takođe mogu biti napravljeni od ugljenika i generalno su inspirisani dizajnom novih BMV M3 i M4 .

Ako ste ljubitelj boja, možete dodati i pruge kontrastne boje, dok uz tri različita dizajna felni možete dodati i crvene kočione čeljusti M Performance.

Unutra se nalazi nekoliko znački M Performance koje prate mnoge detalje od karbonskih vlakana koji čine kabinu, od armaturne ploče do ručice menjača.

Ispod haube ništa se ne menja
Sve nove karakteristike kompleta M Performance, međutim, tiču se manje -više vizuelnih detalja koji menjaju spoljašnji i unutrašnji izgled serije 2. Svi mehanički delovi ostaju isti , od motora do menjača, uključujući menjač.

Ako ova estetska ažuriranja nisu dovoljna, ostaje samo da sačekate dolazak M2, koji će doneti nešto „konkretnije“, sa još dinamičnijim izgledom. Zvaničnih podataka još nema, a prve špijunske fotografije jednostavno prikazuju drugačiji štit od Serije 2.

Dolazak budućeg M2 već je fiksiran u BMV -u, trebalo bi da bude predstavljen tokom leta 2022. godine , za dolazak na naše puteve do decembra sledeće godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close