Automobili

BMV kupe serije 2 (2021)

ogon na zadnje točkove osigurava puno zabave na snegu
Novi BMV serije 2 Coupe ne može doći dovoljno brzo. Puristi i ljubitelji marki kojima je dosta prednjeg i električnog pogona, čeznu za dolaskom sportskih dvoja vrata sa zadnjim pogonom. Već smo videli razne prototipove Coupea od prošle godine, sada je serija 2 na putu za hladna ispitivanja u Švedskoj.

Za razliku od „normalnog“ kupea serije 2, koji je otkriven u decembru , ovaj prototip ovde izgleda da je sličan modelu M Performance, koji je testiran na Nirburgringu u septembru 2020. godine. Možete videti dvostruke izduvne cevi, suptilnu usnu spojlera i malo uvredljiviji dizajn koji se krije ispod teške maskirne maske.

Pored toga, bočne oznake narandžaste boje pored prednjih točkova govore nam da BMV ovde očigledno testira američku verziju.

Foto galerija: BMV kupe serije 2 (2021) uhvaćen tokom zimskih testova u Švedskoj
BMV kupe serije 2 (2021) uhvaćen na zimskim testovima u Švedskoj
9 slike
Jedno je sigurno: za razliku od serije 1 , kupe serije 2 takođe će u budućnosti biti dostupan sa šestocilindričnim kupeom. Izveštaji sugerišu da će prethodni naziv M240i biti odbačen za novi model i da će možda biti zamenjen sa M245i da bi se naglasilo poboljšanje performansi. Ne bismo bili iznenađeni da je ovo najavljeno pri lansiranju.

Kao što je pomenuto na početku, BMV puristi će biti zadovoljni što će kupe serije 2 i dalje imati pogon na zadnje točkove, za razliku od kupea serije 2 , koji je zasnovan na modularnoj platformi sa pogonom na prednje točkove, verovatno radi smanjenja troškova proizvodnje. Međutim, obojica dele male motore sa tri i četiri cilindra, a očekujemo ponudu od 218i do 228ti, kao i dve dizel jedinice.

Veruje se da će se BMV serije 2 Coupe pojaviti na tržištu kasnije ove godine, a glavnu ulogu će igrati modeli M Performance. Tačan datum još nije dostupan, ali sigurno ćemo biti na oprezu kada budu nova obaveštenja.

Što se tiče punopravnog M2 , ove godine ne biste trebali očekivati performanse. Verovatniji je datum za 2022. Motor M58 / S58 mogao bi biti ispod haube.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close