Automobili

VV: Infotainment je loš i biće poboljšan

Infotainment sistem predstavlja problem za Volksvagen. Sećamo se da je to odložilo lansiranje Folksvagen Golfa 8, i da su se ubrzo nakon njegovog lansiranja novinari, ali i kupci žalili na MIB3 sistem zbog sporosti u izvršavanju i nekih grešaka koje još uvek nisu ispravljene kada smo pokušali Golf GTi Clubsport i Golf R.

Novi generalni direktor Folksvagena , Tomas Šefer, priznaje ove kvarove i obećava da će ove zime stići ažuriranja kako bi se obezbedila neophodna popravka. U intervjuu za Car Magazine, on obećava da će njegov sistem biti „brži, sa više funkcija“ .

To nije sve, šef obećava da će sledeće godine biti urađeni i hardverski popravci . Neosvetljeni kapacitivni kursori za zapreminu ili grejanje postavljeni ispod centralnog ekrana će, na primer, biti zamenjeni.

“Jedna od kritika je bila da klizači nisu bili upaljeni tako da niste znali da su tamo noću. Ovo je sada popravljeno i doći će sledeće godine. Svi će biti prosvetljeni “, rekao je on.

Pored toga, na budućim modelima biće uklonjen volan sa funkcijama na dodir. Novi Volksvagen Tiguan biće prvi model koji će imati koristi od volana sa fizičkim ili tasterima.

Korisnički interfejs će takođe biti poboljšan, obećava Thomas Schafer. Za to će nemački brend pozvati panel kupaca, koji će, prema njegovim rečima, biti sposobniji da donose bolje odluke od sopstvenih zaposlenih koje je opisao kao „pristrasne”.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close