Automobili

Više od pikapa, šta kažete na 6k6 od 862 KS?

Pogon na šest točkova i 862 ks. Ovako bismo otprilike mogli da sumiramo vozilo koje ćemo vam predstaviti. Brojeve obično čuvamo za kraj članka, ali u ovom konkretnom slučaju oni zaslužuju da ih prvo spomenemo.

Apocalipse Juggernaut 6k6 je kreacija kompanije specijalizovane za preradu kamiona sa šest točkova i SUV-a. Kao što možda niste primetili na fotografijama, i normalno je, ova prelepa beba je izvedena iz Ram TRKS -a . Ovo impresivno vozilo trguje se po jednako impresivnoj ceni, kao što se pickup trguje za ček za 297.999 dolara, ili oko 294.500 evra.

“To je neka vrsta ‘kompilacije’ naših najvećih dostignuća, pozajmljivanje najboljih aspekata i karakteristika koje su prethodno bile predstavljene u naših 180 6k6 modela koji su trenutno na putu ,” rekao je Joseph Ghattas, vlasnik, inženjer i dizajner iz Apocalipse Manufacturing.

Revidirani i ispravljeni Ram TRKS
Rešetka i prednji branik Apocalipse Juggernaut 6Ks6 su napravljeni od čelika, a blatobrani su široko prošireni kako bi se maksimalno povećao hod vešanja. Krov ima integrisanu LED svetlosnu traku.

Nažalost, nemamo nijednu unutrašnju fotografiju, ali proizvođač kaže da postoji 12-inčni ekran za informacije i zabavu i Harman Kardon stereo sistem.

Kapacitet vuče do 9 tona
Juggernaut sadrži 6,2-litarski Hellcat V8 sa kompresorom, ali sa nekoliko nadogradnji, povećavajući snagu na 862 KS umesto standardnih 711 KS kod Ram TRKS -a . Snaga ide na zemlju preko internog sistema „Apokalipsa“ sa pogonom na šest točkova, diferencijalima i zadnjom osovinom Dana 60. Proizvođač tvrdi da je Juggernaut sposoban da vuče do 9 tona.

Krevet je dugačak skoro 2,74 metra, a vodootporni poklopac sa električnim pogonom može da se zaključa da zaštiti ono što se nosi.

Postoji pet režima vožnje: Sport, Drag Race, Baja, Rock i Mud. Prilagođeno podešavanje vam takođe omogućava da izaberete omiljena podešavanja i sačuvate ih za kasniju upotrebu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close