Automobili

Promocija Nissan Qashqai DIG-T 140 CV, zašto je zgodan i zašto ne

reko 7.700 eura popusta s razrezom i ratama koje uključuju i osiguranje i usluge Ako su avgustovske promocije posvećene popustima i sigurnom ponovnom pokretanju, Nissan ne propušta ponuditi zanimljive ponude na svojim automobilima: na primjer, on do 31 Avgusta na uspješnom automobilu kakav je Nissan Qashqai. 

Za razliku od prethodnih mjeseci, više ne postoji smanjenje prve četiri rate na jedan euro, ali još uvijek postoji snažni početni popust, a zajam s maksi obrokom koji se zove Intelligent Buy i predviđa dodavanje neke zanimljive usluge. Također za modele koji zbog svojih vrijednosti emisije ne mogu imati koristi od državnog bonusa uredbe o ponovnom pokretanju. 

Primjer je Nissan Qashqai N-Connecta 1.3 DIG-T 140 KS: cjenik pada sa 29.200 eura na 24. 050 eura u slučaju pridržavanja zajma, samo uz brisanje polovnog automobila sa datumom registracije počevši od 1. augusta 2010. godine i u vlasništvu kupca najmanje 12 mjeseci. 

Akontacija je, dakle, 2.620 eura, a rate su 36 od 249 eura (TAN 4,99%, APR 6,14%), plus maxi konačni obrok od 14.308 eura, za ukupno 30.000 km, i 0, 10 eura za svaki kilometar viška. U ratama se nalaze i osigurano financiranje i paket usluga koja uključuje dvije godine osiguranja od krađe i protivpožarnog osiguranja. 

Prednosti Ovaj Quashqai premašuje 110 g / km predviđen za državne poticaje, ali kuća i zastupnici i dalje nude znatan popust u slučaju otpada: ukupno, oni su 7.750 eura. 

Početni predujam je prilično nizak, a rate manje od 250 eura također uključuju neke usluge; automobil je također opremljen sa zanimljivim opcijama, kao što su LED prednja svjetla sa praćenjem putanje, inteligentni monitor oko pogleda, sigurnosni štit, satelitski navigator, povezivanje pametnih telefona i panoramski krov. 

Nedostaci Ponuda važi samo uz brisanje polovnog automobila, u vlasništvu najmanje godinu dana; također je potrebno razmotriti uobičajene dodatne troškove, poput IPT-a i ELT-a, kao i sve dodatne mogućnosti. 

Konačna rata koja iznosi više od 14.000 eura premašuje polovinu sniženog cjenika: možete zamisliti da se nakon rata maxi rata koristi kao avans za kupovinu novog automobila. S ovim modelom nemate pristup državnim poticajima: za one koji vam trebaju 1.5 DCI 115 CV, čak i ako popust na kraju ostane isti za kupca.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close