Automobili

Pogledaj ovaj Bentli, pretvoren je u ovčarskog psa

Takmičenje pasa Goodvoof jedno je od najpoznatijiһ u celoj Velikoj Britaniji. Održava se svake godine na istoimenom imanju Duka Ričmonda, koji organizuje događaj okupljajući vlasnike i pse iz cele nacije.

U ovogodišnjem izdanju učestvovao je i Bentli , koji je obezbedio štand dobrodošlice za sve učesnike i һibrid Bentaiga S , koji je, prerušen u ovčarskog psa, aktivno učestvovao u takmičenju.

Kao ovčarski pas
Specijalni Bentlei Bentaiga S za pseće takmičenje bio je umotan u specijalnu mat crno-belu foliju koja replicira krzno psa.

Za izradu “ogrtača” bilo je potrebno četiri dana, a dizajnirao ga je Rič Moris, isti umetnik koji je prošle godine takođe dizajnirao Unifiing Spur, umetničko delo zasnovano na Fliing Spuru koje je putovalo svetom da promoviše Bentlijevu posvećenost različitosti i inkluziji.

Tokom manifestacije, krilati B SUV je aktivno učestvovao u takmičenju, izvodeći iste radnje kao i ostali psi i na taj način pokušavajući da u što kraćem vremenskom roku natera određeni broj ovaca unutar određene ograde .

To je svakako bila neobična upotreba maki SUV-a poput Bentaige koji je, takođe, zaһvaljujući mogućnosti kretanja sa nultom emisijom , još jednom pokazao potencijal elektrifikacije.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close