Automobili

Otkriveno novo ograničeno izdanje BMV Ks7 Dark Shadov Edition

BMV je otkrio izuzetno ekskluzivno ograničeno izdanje svog vodećeg Ks7 SUV-a. Zove se izdanje Dark Shadov Edition, a proizvodnja će biti ograničena na samo 500 jedinica širom sveta – od kojih će samo 10 pronaći svoj put na britanske puteve.

Promjene u odnosu na standardni BMV Ks7 uključuju agresivan M Sport bodi kit i dvostruki izlazni M Sport izduvni sistem. Nemačka firma je takođe uklonila sve hromene ukrase standardnog automobila, zamenivši ih za zamjene sjaja i mat crne boje.

• Najbolji luksuzni automobili u prodaji sada

Bubrežne rešetke specijalnog izdanja Ks7, obloge prozora, obloge vrata, krovne šine i ispušni ispuhovi obojeni su crnom bojom, a zadnja stakla su jako obojena. Paket Dark Shadov upotpunjen je novim metalnim lakom za farbanje Arctic Grei-a i setom lakih felgi od 22 inča, završenim u mat crnoj boji.

Iznutra kupci dobijaju kožnu presvlaku, traku za glavu Alcantara i kožnu komandnu tablu – sve one su obrubljene u spoj BMV-ove noćno plave i crne boje. Tu je i mnoštvo dodatne opreme, kao što su zastakljivanje za zaštitu od sunca, panoramski stakleni krov, ekran za glavu i masažna sedišta.

Ks7 Dark Shadov Edition ima bovers sa 20 zvučnika i stereo sistem Vilkins, par 10,2-inčnih dodirnih ekrana montiranih na zadnjem delu prednjih sedišta i TV antenu, koja omogućava putnicima da uživaju u digitalnoj televiziji.

BMV Ks7 Dark Shadov Edition odlikuje se istim motorom i pogonskim sklopom kao i Ks7 M50i. Dakle, pokreće ga 4-litarski V8 sa dvostrukim turbo-motorom, koji proizvodi 523bhp i 750Nm obrtnog momenta. Motor šalje snagu na sva četiri točka sa osmostepenim automatskim menjačem, za traženih 0–62mph u vremenu od 4,5 sekundi i elektronski ograničenom maksimalnom brzinom od 155mph.

Biće izgrađen u fabrici BMV-a u Spartanburgu u SAD, od avgusta ove godine, a cene počinju od 114,975 funti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close