Automobili

Neko je zaista imao Mercedes Ks-Class napravljen sa šest točkova

AMG G 63 6k6 za lovce na pogodbe?
Mercedes Ks-Class nije preživeo ni tri godine na tržištu; nakon lansiranja u novembru 2017. proizvodnja je ponovo završena u maju 2020. godine. Međutim, to ne menja dalju popularnost kamiona Benz među tuning gildom. Poslednji primer da se od Ks-a može napraviti nešto prilično divlje možete videti ovde.

Da, ovo je zapravo Ks-klasa sa šest točkova. Naručio ga je distributer Classic Ioungtimers iz Holandije. I samo ako ste spontano dobili ideju da kontaktirate svog savetnika u banci – izvinite, dobar komad je već prodan.

Poljski tjuner Carlek došao je iza ugla 2018. godine sa idejom o troosovinskoj Ks-klasi . Njihovo ime se takođe može naći na zadnjoj traci ove konverzije. Međutim, nije jasno da li je Carlek odgovoran za ceo ovaj projekat.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Da bi se prilagodio dodatnoj osovini, graditelj klase 6k6-Ks definitivno koristi posebno napravljeni podokvir. Tu je i lift za 10 centimetara. Novostečena visina takođe omogućava ugradnju novih točkova sa ogromnim terenskim gumama.

Jednokratna Ks-klasa izgrađena je 2020. godine. Smeđoj boji se pridružuju hromirani odbojnici, masivni matirani crni raketi blatobrana i rešetka u AMG stilu. Pomenuti Carlek nosač prolazi preko bočnih strana utovarnog prostora do krova. Samo utovarno područje obloženo je pločicom za provjeru. Vrata prtljažnika ukrašena su natpisom „6 točka“.

Čini se da je većina enterijera standardna. Na kraju, na suvozačkoj strani armaturne table nalazi se značka sa šest točka. Svakako nije najgora ideja: kamera za vožnju unazad i dalje radi, uprkos proširenom području utovara.

Na pogonskoj strani, konverzija 6k6 ostaje nepromenjena. Ks350d ovde takođe znači: 3,0-litarski V6 turbodizel sa 258 ks i 550 Nm obrtnog momenta. To baš ne čini ovu Ks-klasu klonom AMG G 63 6k6, ali hej, u troosovinskom svakodnevnom životu dizel je svakako razumniji od V8 sa dva puna triliona ks.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close