Crna hronika

Majka ga napustila kad je bio beba,a sad je nastradao u saobraćajnoj nesreći

Stefan Milošević i njegov drugar Petar Krstić su juče nešto posle ponoći poginuli u saobraćajnoj nesreć koja se dogodila na Jadranskoj magistrali kod Tivta.

Do nesreće je došlo kada su oni sa vozilom marke ”pežo 307” naišli na gradilište kružnog toga i udarili u betonski stub,od siline udarca tela su im ispala iz automobila.Crnogorski mediji nam prenose da je Stefan Milošević umro na licu mesta,a da je njegov drugar umro u kolima Hitne pomoći u putu do Kotorske bolnice.

Saznajemo od Petrove drugarice kako ga je majka ostavila kad je imao mesec dana na autobuskom stajalištu u Bernu.Roditelji od njegove majke znali su šta je spremna da uradi,pa su je pratili gde god bi krenula,kada su videli da je ostavila malog dečak uzeli su ga kod sebe i odgajili.Majka mu je dala ime Dragan,ali su baba i deda odlučili i zvali ga Petar,čak ima i prezime od babe i dede Krstić,a ne Kostić.

Nastradali mladići su bili nerazdvojni,otišli su zajedno početkom januara  da rade na poslovima postavljanja elektroinstalacija.

Milica koja nam je ispričala o svom drugaru Petru,kaže da su baš u dobrim odnosima i da se čuju skoro svaki dan,zna da su Stefan i Petar podigli plate i otišli negde u provod. Zajedno su jeli, spavali, zajedno su odlučili i da odu u Crnu Goru i, eto, zajedno su otišli i u smrt i napustili nas – kaže ona.

Petar je živeo poslednjih sedam godina sam,baka i deka su umrli,ali za sobom su mu ostavili veliko bogadstvo jer su radili u Švajcarskoj.Kontam da ga je samoća naterala da ode sa Stefanom u Crnu Goru i da tamo radi sa njim,mada nije mora da radi,ali bio je jako vredan i želeo je sam da zarađuje.

Izvor:detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close