Automobili

Lamborghini nastavlja da snabdeva aerodrom Bolonja Markoni

Lamborghini najavljuje obnavljanje i jačanje partnerstva sa aerodromom Markoni u Bolonji. On će se zasnivati na tri glavne ose: otvaranju Lamborghini butika, nove šatl usluge sa pet zvezdica i novog automobila „Follov Me“.

Nova prodavnica
Bivši salon Lamborghinija u prizemlju aerodromskog terminala u Bolonji pretvoren je u butik punog obima. Ako prođete tuda, moći ćete da kupite zvanične Lamborghini proizvode poput modnih dodataka.

U radnji će biti stalno izložen automobil i tokom boravka moći ćete da rezervišete posete fabrici ili muzeju marke.

Luksuzna usluga prevoza
Velika novina ovog partnerstva, uspostavljanje VIP šatl servisa u Lamborghini Urusu. Da biste iskoristili ovu personalizovanu uslugu, moraćete da rezervišete VIP program na aerodromu pod nazivom „IouFirst“.

Putnici koji su platili ovu uslugu tada će moći da putuju od terminala do aviona i obrnuto u Lamborghini Urusu .

Novi auto na stazi
Ako ste imali sreće da putujete na aerodrom u Bolonji od 2013. godine, Lamborghini Huracan vodi avione po raznim pistama aerodroma. Obnovom ovog partnerstva ova usluga će se nastaviti.

Nova livreja se pojavljuje na Huracan-u u žutoj i crnoj boji zajedno sa tradicionalnim trepćućim svetlom i njegovim natpisom „Follov Me“.

Stephan Vinkelmann, predsednik i izvršni direktor Lamborghinija, komentariše partnerstvo: „Lamborghinijevo prisustvo ima dvostruku vrednost: ono potvrđuje naš odnos sa regionom koji nam je dom i sa kojim imamo jake veze, ali je takođe važna ‘poseta kartice“ za bolonjeze i međunarodne putnike“.

Nazareno Ventola, generalni direktor aerodroma u Bolonji, dodaje: „Veoma nam je drago što smo ojačali naše partnerstvo sa Lamborghinijem, jednom od izvrsnosti u ovoj oblasti koja najbolje predstavlja ono što naš region nudi u smislu inovacija, stila i konkurentnosti“.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close